Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek a szex fizikai szükséglet is vagy csak érzelemmel megy?

Figyelt kérdés

Külön tudjátok választani? Élvezitek szerelem nélkül is?

Vagy csak a maszturbálás megy érzelem nélkül?

Kort írjatok légyszíves!

Köszi!

2011. jún. 25. 09:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Fizikai,hogy a kémiai anyagok távozzanak,a mirigyek jól termeljenek.
2011. jún. 25. 09:24
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem véletlenül szeretkezés a neve. :)
2011. jún. 25. 09:25
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Én szerelem nélkül nem tudnék senkivel se lefeküdni,legyen akármilyen jó pasi is.
2011. jún. 25. 09:37
 4/19 anonim ***** válasza:
11%
Abszolút fizikai szükséglet. De ezt a legtöbb lány elnyomja magában sajnos.
2011. jún. 25. 09:43
 5/19 anonim ***** válasza:

A szex fiatalít!

És ezt a lányok is pontosan tudják:P

2011. jún. 25. 09:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A nők többsége - mivel náluk bonyolultabb eljutni az orgazmusig - leginkább érzelmi alapokra helyezi a szeretkezést, míg a férfiaknál - a szaporodási ösztön végett - leginkább fizikai szükséglet. Ezért van az, hogy a férfiak egy meztelen formás női mellre is fel tudnak izgulni, hiszen vizuális nép, a látvány spanolja őket leginkább. Lásd: A szexfilmeket is főként a férfiak részesítik előnyben. Én pl nem sok olyan nőt ismerek, és nem nagyon hallottam még arról, hogy egy ágaskodó péniszre spontán beizgult volna annyira, hogy azonnal orgazmusért könyörögne, míg az ellenkező nemnél, ha meglát egy formás női testet, egy p*uncit, máris rájöt a szexelhetnék, de a kielégülési vágy mindenképp. A férfiak szinte bármilyen helyzetben, bármikor képesek szexelni, míg a nőknél ez azért nem így üzemel. Szerintem.
2011. jún. 25. 10:20
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tudom különválasztani a kettőt. Megpróbáltam, de egyszerűen borzalmas érzés lett úrrá rajtam az ominózus éjszaka után. Undorítónak éreztem magamat, ráadásul a szex sem volt a legjobb... úgy éreztem hogy elárultam a saját testemet, szó szerint valami használati cikknek éreztem magam, így hát gyorsan rájöttem, hogy ez nekem nem megy. A szex természetesen valamilyen szinten fizikai szükséglet is, de sokkal jobb egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban, ahol ismerem, szeretem a páromat, tudom mire számíthatok, ő pedig azt tudja, hogy nekem mire van szükségem. Szerintem ez így a legjobb!
2011. jún. 25. 11:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Egy fizikai szükséglet, ami úgy az igazi, ha egyben lelkileg is kielégít :).
2011. jún. 25. 12:13
 9/19 anonim válasza:
Biztos élvezni fogja a lány de szerelem nélkül nem ugyan az! :)
2011. jún. 25. 13:33
 10/19 anonim válasza:
100%
Természetesen külön lehet választani...Élvezni szerelem nélkül is tudjuk. Persze érzelemmel sokkal másabb :)
2011. jún. 25. 15:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!