Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Vajon csak kihasznál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vajon csak kihasznál?

Figyelt kérdés
17 vagyok és 1éve megismerkedtem egy 33éves férfivel aki házas és egy 10éves fia is van már.Eleinte minden jó volt eljártunk szórakozni meg minden ami 1 kapcsolatban kell.De 4hónapja nagyon megváltozott szinte már csak sexelünk.Pl felhív hogy átjönne és akkor átjön sex meg minden kicsit beszélgetünk is aztán el is megy.A barátaim szerint csak kihasznál de nem tudom mi tévő legyek mert nagyon szeretem
2011. jún. 25. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:

amíg te is örömet találsz a kapcsolatotokban addig nem lehet szó kihasználásról.

ha már csak neki jó és te mást szeretnél, nos akkor igen.

ezt neked kell eldöntened.

2011. jún. 25. 08:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát manapság annyi a kapcsolatunk hogy felhiv átjön 5percet beszélünk 1órát szexelünk utána 10perc beszélgetés aztán ennyi.És én ennél többre vágyom
2011. jún. 25. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem azért az durva, hogy egy házas férfival kikezdtél, már ne is haragudj! -.-"

Megunt téged, már csak a szexre kellesz neki, és már nincsenek feléd érzései.

2011. jún. 25. 08:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kezdtem ki vele.Interneten ismerkedtünk meg.És csak 2hónap után mondta el hogy házas
2011. jún. 25. 09:03
 5/5 anonim válasza:
igen, kihasznál :S már ha csak arra gondolsz, hogy felhív, átjön, szex és már megy is akkor egyértelmű :S szerintem felejtsd el. tudom, mondani könnyű, de neked is így lesz a legjobb. hiába vagy a korodnál érettebb szellemileg, végülis neki ott a biztos háttér, család, nem fogja mindezt otthagyni miattad, neki 'csak' egy 17 éves lány maradsz sajnos.
2011. jún. 25. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!