Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stírölés: ilyenkor mit gondoltok lányok?
Mostanában érdekel a testbeszéd. Fontos elvégre, hogy a két beszélgető fél tekintete hogyan mozog egymáson. Nem kell mondanom hogy ilyenkor nyáron a csajok milyen ruhákban vannak ami bizony sokszor hihetetlen vonzó.
Egy csaj mit gondol ha beszélgetés közben "felmérik"? Örül neki, bóknak veszi, de ha túl sokszor az már irritálja?
Megköszönném ha minél hosszabban leírnátok a tapasztalatokat.
Nője válogatja. Ha viszont szimpatikus vagy, akkor tetszik neki mert azért néz ki jól. Ha nem, akkor egyenesen irritálja. Ha nem tetszel neki, akkor ezt észre is fogod venni rajta...
Persze ez még csak a kezdet, nem kell ráugrani, ez nem így működik.
Ha olyan pasi bámul meg, aki nem tetszik nekem, az kifejezetten irritál, ilyenkor elfordítom a fejem, jelezve ezzel, hogy nem érdekel a dolog. Ha viszont olyan néz meg, aki tetszik, az kifejezetten jól esik, és is ránézek, mélyen a szemébe, egy kis mosoly kíséretében.
Van most egy férfi, aki tetszik nekem, nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki én is, bár az én helyzetem nem egyszerű. Na ha az ő tekintetét érzem magamon, vagy vele akad egymásba a tekintetünk, akkor meg kifejezetten boldog vagyok, és megpróbálom kielemezni magamban, hogy miért nézett úgy rám, ahogy. Van-e annak valami jelentősége, vagy csak egy sima nézés volt.
Ajánlok neked egy nagyon jó könyvet, a címe: Testbeszéd. Szerintem olvasd el.
28/N
Köszi az eddigieket!
És ha egy közelebbi haverról/barátról van szó- egy-egy pillantás erejéig? Akkor "nemá", vagy : "ő is pasi :)" ?
Na ne már! Ez is csak a jó pasiknak jár. Már mint a nézés. Nem a hála. Aki nem jó pasi az húzza le magát a wc-n?
Pedig menyivel több ocsmány nő van, mint vissza taszító pasi.
Ez is csak a jó pasiknak jár.*
Ez is csak a jó pasiknak jár????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!