Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem megy! Szerintetek most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátom egy ideje nyaggat az öklözéssel, pár hete igent mondtam, azóta próbálkozunk, egy kéz befér már, de a másik már nem :( Azt mondja az exénél ment simán. mit csináljak, van tippetek? Úgy érzem belém már nem fér több, de nem akarom elveszíteni... Csak értelmes válaszokat kérleeeek.2011. jún. 25. 07:22
1/2 anonim válasza:
Nem mindenki ugyan olyan, valaki tágabb valaki nem. Ha szeret
akkor elfog fogadni igy téged.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. ha ezért elhagy, akkor semmit nem érez irántad nagyjából. Ha neked pedig kellemetlen akkor nem is értem mi a jó benne.....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!