Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a fallosz? XD (kérdés túl rövid, magyarázat "hosszú")
A fallosz tényleg a pénisz rokonértelmű szava.
A bizonyíték:
Fallosz
A hímvessző görög elnevezése. A fallosz kultikus imádata sok társadalom történelmében nyomon követhető - ezekben az esetekben a fallosz a termékenység szimbóluma. Az ókori Athén házainak kapuján pl. néhol fallosz volt látható, amely vigyázott a ház lakóinak termékenységére.
A szó eredeti értelembe nem ezt jelenti de a farokra használják általában. Bár ez olyan mint mikor két szomszéd beszélget
-Te leégett a házam!!
Mire a másik megkérdi,, -Mekkora a károd??
Most mondom hogy leégett a házam és téged az érdekel mekkora farkam?
Igen sajnos vannak ilyen tudatlan sötét emberek... mindig elgondolkozok hogy vajon milyen lehet nekik, milyen lehet így élni.
De a csávó se semmi, iderak egy kérdést ahelyett hogy mutatna neki egy cikket interneten vagy felmenne wikipédiára vagy valami.
Engem ez annyira elszomorít hogy ilyen sötét emberek vesznek körül :(
Nem csávó hanem csaj.. :D Amúgy meg sötét sem vagyok, legalábbis én nem. :D Barátnőm kicsit ostoba szokott lenni, de nem baj, ezért csípem. xD Amúgy meg próbáltam neten rákeresni, de higgyetek nekem: Amint beírtam, szinte csak gyakorikérdésről, fórumokról jöttek találatok, wikipédia nem volt.. Azért nem is tudtam megmutatni neki. Szerintetek ez nekem nem jutott eszembe? :D
Amúgy utolsó: Hülyének elég könnyű élni, szerintem sok ember él és virul. Az én osztálytársaim 90%-a tökéletes egészségnek örvend, és ugyanez a rész hihetetlenül gyökér is.. xD Mindig voltak hülye emberek, és mindig is lesznek. Meg kell szokni őket. :D Remélem segítettem túlélni neked a hülyék invázióját. Sok sikert hozzá.. ;)
Utolsó előtti: DE igen, én tudtam, csak nem volt hajlandó hinni nekem. Állította hogy én csak át akarom őt verni, hogy aztán a haverral meg megszívja a dolgot, és beégjen előtte.. Na szép. Manapság ennyire bíznak az emberben.. Pedig nekem még csak nem is gyakori szokásom átverni másokat.
Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat. Ha estefelé visszaér a kirándulásról megmutatom neki a válaszokat is. xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!