Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az a fallosz? XD (kérdés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RaksashaGirl kérdése:

Mi az a fallosz? XD (kérdés túl rövid, magyarázat "hosszú")

Figyelt kérdés
Barátnőm megkérdezte tőlem, mert ma egyik haverja ezt mondta neki VALAMI kapcsán. Mondtam neki hogy az a pénisz lesz, de egyszerűen nem akar hinni nekem :D Segítsen már valaki! Ha többen mondják neki akkor talán elhiszi végre. xD
2011. jún. 25. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a FALLOSZ VALÓBAN A PÉNISZ F-ASZ BRÁNER ÉS A BRÉ ROKONÉRTELMŰ SZAVA :D
2011. jún. 25. 01:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a plusz pontot. :D
2011. jún. 25. 01:20
 3/9 anonim válasza:
100%

A fallosz tényleg a pénisz rokonértelmű szava.

A bizonyíték:

Fallosz

A hímvessző görög elnevezése. A fallosz kultikus imádata sok társadalom történelmében nyomon követhető - ezekben az esetekben a fallosz a termékenység szimbóluma. Az ókori Athén házainak kapuján pl. néhol fallosz volt látható, amely vigyázott a ház lakóinak termékenységére.

2011. jún. 25. 01:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A szó eredeti értelembe nem ezt jelenti de a farokra használják általában. Bár ez olyan mint mikor két szomszéd beszélget

-Te leégett a házam!!

Mire a másik megkérdi,, -Mekkora a károd??

Most mondom hogy leégett a házam és téged az érdekel mekkora farkam?

2011. jún. 25. 01:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ti ezt tényleg nem tudjátok???
2011. jún. 25. 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen sajnos vannak ilyen tudatlan sötét emberek... mindig elgondolkozok hogy vajon milyen lehet nekik, milyen lehet így élni.

De a csávó se semmi, iderak egy kérdést ahelyett hogy mutatna neki egy cikket interneten vagy felmenne wikipédiára vagy valami.

Engem ez annyira elszomorít hogy ilyen sötét emberek vesznek körül :(

2011. jún. 25. 11:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem csávó hanem csaj.. :D Amúgy meg sötét sem vagyok, legalábbis én nem. :D Barátnőm kicsit ostoba szokott lenni, de nem baj, ezért csípem. xD Amúgy meg próbáltam neten rákeresni, de higgyetek nekem: Amint beírtam, szinte csak gyakorikérdésről, fórumokról jöttek találatok, wikipédia nem volt.. Azért nem is tudtam megmutatni neki. Szerintetek ez nekem nem jutott eszembe? :D

Amúgy utolsó: Hülyének elég könnyű élni, szerintem sok ember él és virul. Az én osztálytársaim 90%-a tökéletes egészségnek örvend, és ugyanez a rész hihetetlenül gyökér is.. xD Mindig voltak hülye emberek, és mindig is lesznek. Meg kell szokni őket. :D Remélem segítettem túlélni neked a hülyék invázióját. Sok sikert hozzá.. ;)

Utolsó előtti: DE igen, én tudtam, csak nem volt hajlandó hinni nekem. Állította hogy én csak át akarom őt verni, hogy aztán a haverral meg megszívja a dolgot, és beégjen előtte.. Na szép. Manapság ennyire bíznak az emberben.. Pedig nekem még csak nem is gyakori szokásom átverni másokat.

Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat. Ha estefelé visszaér a kirándulásról megmutatom neki a válaszokat is. xD

2011. jún. 25. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet mégicsak normális vagy valamennyire :D
2011. jún. 27. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Hé ne mutasd meg neki a válaszokat hisz most írtad le hogy a barátnőd ostoba szokott lenni :DDDD
2011. jún. 27. 23:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!