Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek legjobb fiú vagy lány barátotokkal, barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ellenkező nemű, de nem jártok, hanem csak legjobb barátotok. El tudjátok képzelni, hogy egy éjszakát együtt töltötök és utána ugyan olyan marad a kapcsolatotok? Előfordult már ilyen valakivel?2011. jún. 24. 23:53
1/9 anonim válasza:
egy barátságot ilyesmivel TILOS elrontani.. tehát ne tedd és ne is gondolkozz rajta.
2/9 anonim válasza:
barátságból sokszor lesz szerelem
3/9 anonim válasza:
mivel én 26 vagyok, és van egy jófej 16 éves csaj, akivel jóban vagyok, barátjának tart. igen. jól megkeffenteném.
4/9 napietus válasza:
nekem volt ilyen. azóta is legjobb barátom, pedig már 6 éve nem volt köztünk semmi, férjhez mentem, ő is megnősült. ha az ember annak veszi, ami, és nem lát vagy képzel bele többet, akkor nagyon-nagyon jó tud lenni.
29/N
5/9 anonim válasza:
Én nem, mert a baràtaim iránt nem érzek szexuális vonzalmat.
8/9 anonim válasza:
Szia nekem is ugyan ez a bajom :)))
9/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy semmit nem változtatna a kapcsolatunkon szóval szívesen kipróbálnám.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!