Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

***verus*** kérdése:

Szerintetek mivel tudnék nagyobb örömöket okozni a barátomnak? Pasik válaszat várom

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy mi az aminek nagyon de nagyon örültök? Amire vágytok, vagy olyan dolog amit nem mondotok el a bnőtöknek mert pl. azt hiszitek nem tenné meg stb. Kösziii 
2011. jún. 24. 23:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hy

Én pl nagyon örülnék egy m5ös bmwnek:D

2011. jún. 24. 23:11
 2/14 A kérdező kommentje:
szexuálisan értettem :)
2011. jún. 24. 23:12
 3/14 anonim válasza:

Hát szerintem Te magad jobban ismered a párod, és ezáltal jobban tudod, hogy spec ő mire vágyik igazán.. mivel mindenki más.. most írhatnék ilyenek, hogy sexi fehérnemű, vadabb/extrémebb szex, gondolok itt: új, érdekes póz, szokatlan helyszín, a határ azon a két emberen múlik, aki te és ő.

Az pl tuti, hogy minden pasinak bejönne, ha a nője beszervezne még egy lányt a buliba, kérdés, hogy neked erről mi a véleményed :D

Most jönni fog hamar ide millió gyökér komment, de a lényeg szerintem az, hogy: mindennek örül egy pasi, ami több, mint a megszokott.

2011. jún. 24. 23:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja akkor sexelni egy m5ös bmwben :D
2011. jún. 24. 23:21
 5/14 A kérdező kommentje:

ez aranyos volt köszönöm :)

de 3asba sose:D csak max ha még egy lenne belőlem:D hehe :D de még fiatal vagyok kitudja még hogy lesz :D

2011. jún. 24. 23:21
 6/14 A kérdező kommentje:
na lesz rá lehetőség :D
2011. jún. 24. 23:25
 7/14 anonim válasza:

23:17 vagyok. "De még fiatal vagyok.."

Akkor ez a kérdés arra irányult, hogy majd amikor?

Mennyi vagy amúgy?

2011. jún. 24. 23:27
 8/14 A kérdező kommentje:

hát előfordulhat, én nem vagyok finnyás egy nőre :D

19 éves:) szeptemberben 20:P

2011. jún. 24. 23:29
 9/14 anonim válasza:

:-D ... jól hangzik!..

és igen, majd az élet hozza, bár ha eleve nincs hajlamod a dologra, nem hiszem, hogy idővel nem a féltékenység győzne..

2011. jún. 24. 23:34
 10/14 A kérdező kommentje:

jelen pillanatban tuti hogy az győzne:$

de mondom, lehet pár év múlva majd én vetem fel a dolgot :P

2011. jún. 24. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!