Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel tudnék nagyobb örömöket okozni a barátomnak? Pasik válaszat várom
hy
Én pl nagyon örülnék egy m5ös bmwnek:D
Hát szerintem Te magad jobban ismered a párod, és ezáltal jobban tudod, hogy spec ő mire vágyik igazán.. mivel mindenki más.. most írhatnék ilyenek, hogy sexi fehérnemű, vadabb/extrémebb szex, gondolok itt: új, érdekes póz, szokatlan helyszín, a határ azon a két emberen múlik, aki te és ő.
Az pl tuti, hogy minden pasinak bejönne, ha a nője beszervezne még egy lányt a buliba, kérdés, hogy neked erről mi a véleményed :D
Most jönni fog hamar ide millió gyökér komment, de a lényeg szerintem az, hogy: mindennek örül egy pasi, ami több, mint a megszokott.
ez aranyos volt köszönöm :)
de 3asba sose:D csak max ha még egy lenne belőlem:D hehe :D de még fiatal vagyok kitudja még hogy lesz :D
23:17 vagyok. "De még fiatal vagyok.."
Akkor ez a kérdés arra irányult, hogy majd amikor?
Mennyi vagy amúgy?
hát előfordulhat, én nem vagyok finnyás egy nőre :D
19 éves:) szeptemberben 20:P
:-D ... jól hangzik!..
és igen, majd az élet hozza, bár ha eleve nincs hajlamod a dologra, nem hiszem, hogy idővel nem a féltékenység győzne..
jelen pillanatban tuti hogy az győzne:$
de mondom, lehet pár év múlva majd én vetem fel a dolgot :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!