Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még nőni a péniszem?
Fog még nőni a péniszem??
Mereven 15 centis a péniszem,fog még nőni?
Hány cm a magyar átlag? Ez a 15cm átlagosnak számít??
F/19
25 éves korig nő
és igen átlagosnak számít.
Csak ezzel a csajjal ne kezdj!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..
Egyébként átlagosnak számít nem kell aggódni!
Hát nem igazán a kérdésedre válaszolnék ezért bocs az offért. De szerintem érdekel a történet.
Szóval 18 voltam amikor megismertem a feleségemet. Ő szinte szűz volt(volt egy barátja akivel megszakították a szexuális együttlétet mert nagyon fájt neki) Így nem tudom hogy Ő vagy én vettem el szüzességét. Nagyon figyelmes voltam az első szexuális együttlétünk alkalmával, de így is egy kis fájdalmat okoztam neki, eleinte mindig mondta hogy nagy és vastag a farkam (kb. 13-14cm). Már 16 éve együtt vagyunk és néha úgy érzem hogy most már kevés vagyok neki.Mindig úgy helyezkedik hogy mélyebben hatolhassak belé, olyan mint ha sokkal hosszabb péniszre vágyna. Lehet én vagyok a hülye de messze van az az érzés amikor vigyáznom kellett nehogy fájdalmat okozzak neki. Szóval lehet hogy most még elég a 15 cm, de később lehet hogy nem lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!