Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexteszt! Kitöltöd és beírod az eredményt? : )
Hát basszus alig merem kiírni.. 70% Pedig szerintem teljesen normálisak a szexuális szokásaim
22L
46% pedig elég perverz vagyok szerintem :D
25/F
Ez a válasz 46%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:51
Vicces, hogy így lepontoztak. De kérdem én miért? Mert én voltam az első aki ennyi pontot elért? Vagy mert még szűz vagyok? Vagy ami kijött , hogy nimfomán kurv&- ez is érdekes amúgy, a teszt eredménye nem én találom ki :-D
Itt aztán olyan érdekesen pontoznak, hogy ihaj. De amikor ezt megírom, hogy miért pontoznak le? Akkor értelmes választ erre sose adnak;-). Lényegében egyébként lesz@rom, csak nem értem!:-DD Ez volt a kérdés, kitöltöttem a tesztet és ez jött ki. Ez van ezt kell szeretni.
"Hát basszus alig merem kiírni.. 70% Pedig szerintem teljesen normálisak a szexuális szokásaim
22L
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:17"
Ne ne! Nyugodtan írd ki amennyi lett. Mint ahogy az se szégyellje magát aki csak 22%-ot ért el. Vagy annál kevesebbet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!