Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak más olyan lányok is, akik néha arra vágynak, hogy már szinte megerőszakolják?
Persze olyanra gondolok, hogy az illető a barátod tegye ezt veled és nem idegen.
Vagy csak én vagyok ilyen beteg?
(Nem provokatív kérdésnek szántam. Igen, szégyellem magam emiatt nem is kicsit.
De ez már régóta tart így. Ne kövezzetek meg érte.
Természetesen romantikusabb összebújósabb szexre is vágyódom sokszor, nemcsak a durva együttlétekre.)
írjatok nemet és kort is.
köszi!!
Igen, néha jó is az, ha csak úgy "in medias res" állunk neki, mára is tervben van. :) Néha kell egy kis szerepjáték, hogy ne laposodjon el a dolog, de természetesen a gyengéd szeretkezést sem hanyagoljuk.
31/L
SZerintem nem....énis ilyeneket szoktam gondolni nhéa...ez tökre természes
16/L
Én -- érthető okokból kifolyólag -- inkább a másik fél szerepére.
27/F
Van olyan fiú, akit ez nem izgat egyébként? csak úgy felvetődött bennem a kérdés.
Akkor örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen perverz.Persze ezt gondoltam, hogy nem csak én vagyok így ezzel. =D
:) Ne viccelj, én sokkal jobban oda vagyok a vad szexért, mint a romantikázósért... Várom, hogy hazaérjen a pasim és végre a magváévá tegyen... :) Sztem nincs abban semmi, hogy valaki jobban szereti a vad szexet.
23/L
Hangulatfüggő.
Van, amikor a gyertyafényes epres romantikára vágyom, de van amikor a fel az asztalra és mindent bele!
21/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!