Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszakadt a gésagolyó. Méghozzá bennem, és nem jön ki, mit tehetek?
Anális kielégítéshez használtam a gésagolyókat, de elszakadt, és az egyik bennem maradt. Ne kérdezzétek, hogyan, én sem tudom, talán hibás lehetett, de már régóta használtam. Az a gond, hogy nem igazán akar kijönni, akármit csinálok. 3 cm átmérőjű. Ki fog jönni magától? Nagyon meg vagyok ijedve...
(Nyelvtanhuszárokból nem kérek, köszi!)
20/L.
Miért kéne ezzel egyből nőgyógyászhoz rohanni?? Olyan, mintha elvágnád az ujjad és egyből rohannál a balesetire.
Próbáld meg kikakkantani...kész. Nekem egyszer egy análkúp maradt bent, és kb 10-15 perc múlva már kint is volt... :D
remélhetőleg természetes úton távozik. hashajtó, meg ahsmenést okozó egyéb cucc hülyeség, abból lesz a bélcsavarodás.
ha holnapig nem jön ki, fordulj orvoshoz (nem nőgyógyászhoz, ezt ki találta ki? egy lyukkal arrébb maradt bent...)
Köszönöm a válaszokat! Némiképp megnyugodtam, meg nem is. Erős kétségeim támadtak a hozzászólások alapján. Doki, vagy nem doki... Mindenesetre remélem, hogy természetes úton távozik, az orvost inkább elkerülném, ha lehetséges.
Hashajtó hatású ételek miért okoznának bélcsavarodást? Valóban logikusan hangzik, hogy így talán könnyebben kijön...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!