Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány Éves kórtol vered ki először a farkad?
Figyelt kérdés
:DDD2011. jún. 24. 21:57
11/17 anonim válasza:
12,5 éves voltam, egyedül otthon, még g*ci nem is jött, csak az orgazmusom, de hatalmas volt, és iszonyat jó! Te?
12/17 anonim válasza:
"Nem, Nyelvtanból 5-ös vagyok"
és vessző után mióta kezdünk nagybetűvel szót? ne kamuzz már hülyegyerek xD
13/17 anonim válasza:
"Nem, Nyelvtanból 5-ös vagyok" - Akkor gratulálok a drága tanárnőnek is
14/17 anonim válasza:
Kérdésre válaszoljatok már, ő majd megtanul írni.
15/17 A kérdező kommentje:
Én 12 voltam. :DD
És csak mondom, hogy 23 éves vagyok és Ügyvédnek készülök, úgyhogy te nekem ne hülyegyerekezz. Jól van? Köszi
:))
2011. jún. 26. 16:33
16/17 anonim válasza:
Tárgyaláson is verd majd a farkad. Csak keményen. A bíró pofájába.
17/17 anonim válasza:
aha nyelvtanból ötös vagy de ebben az egy 8 szavas kérdésben 5 helyesírási hibát ejtettél, valamit tök értelmetlen a mondatod. Ahha. Inkább menj vissza tanulni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!