Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szeretkezéssel lehet fogyni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretkezéssel lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel arra gondoltunk, hogy a szex lenne a legmegfelelőbb és a legjobb :) módszer a lefogyásra. Mivel pocakos vagyok, így rám is férne, mert eléggé el szoktam fáradni és izomlázam is lesz. Persze elég jól bírom, több meneten keresztül is, de ha így lehet fogyni, és belevágnék keményebben is :) Valakinek van erről tapasztalata ?
2009. márc. 25. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan lefogyni a sex-től nem lehet.Elég pár kalória,de nem sok.Inkább próbálj meg valami diétát,vagy tornát,ha fogyni szeretnél.
2009. márc. 25. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Ugyan már, méghogy sporolás, neked elég az ágytorna is, de ne csodálkozz barátom hogy egy útszéli kilót se fogsz leadni...

Takarodj diétázni, egyél zsírmentes dolgokat és keveset, meg fuss minden nap és van esélyed a fogyásra.

Ha eddig is keféltetek, akkor nem nyilvánvaló te észlény hogy nem fogyaszt, vagy csak kis mértékben???

2009. márc. 25. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem látványos fogyásra ne nagyon számíts. ez nem fogyókúra.
2009. márc. 25. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez igaz,a szextol tenleg lehet fogyni!:) DE...ne szamits csodakra,egy pocakot nem szexxel kellene leadni sztem,inkabb maradj dietanal meg tornagyakorlatoknal :) persze attol a baratod se hanyagold el,de azert fekudj le baratodadl hogy fogyj!Ez csak egy kis plussz elony,de egyelore meg nem ezt reklamozzak a TV-ben,hogy aki leszeretne fogyni az gyorsan aljon ki az utca sarokra XD
2009. márc. 25. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
bocsi,elirtam,szoval azt akartam hogy "NE azert fekudj le a baratoddal hogy fogyj" XD
2009. márc. 25. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
méghogy a sex-től nem lehet fogyni? nézz utána, egy párnacsata mennyi kcal-t éget el! és még ráadásul jól is esik! jobban is esik, mint egy kiadós kocogás...
2009. márc. 25. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Hát, hasizomra írtózatjó, főleg a misszionárius. Fogyni edzéssel kell, nem a szexszel. Meg amúgy is, szeretkezés közben az izmaidat terheled le, az pedig nem éget egy gramm zsírt sem, csak erősít. Gyorsséta, kocogás, edzőterem, diéta.
2009. márc. 25. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
2009. márc. 26. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez baromság!!! Ismétlem önmagam, mégha lepontoznak is: a legjobb fogyókura a sex!
2009. márc. 26. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!