Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem sikerül nekem még a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem sikerül nekem még a csiklói orgazmus sem, pedig azt írják, az könnyebb, de hiába próbálkozom, mért nem megy?

Figyelt kérdés
Próbáltunk vibrátort, rezgőgyűrűt, zuhanyrózsát, de egyikkel sem mentem el.
2009. márc. 25. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Talán mert rágörcsölsz! Csak lazán!

Amugy a vibrátor nem fog segíteni ezen szerintem!

2009. márc. 25. 13:51
 2/3 anonim válasza:
Biztosan csak erre koncentrálsz közben, pedig az magára az együttlétre kellene. Ha azon gondolkodsz közben, hogy miért nincs orgazmusod, akkor nem is lesz. Próbáltad már magadnak? Lehet, hogy elöször neked kellene megtanulnod, mi a jó neked és hogyan. Vagy az is lehet, hogy akivel csinálod, vele nem olyan a kapcsolatod.
2009. márc. 25. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem először magadnak kellene kézzel. Mert végülis te tudod csak megállapítani hogy mi jó neked és a kezeddel érzed legjobban hogy mit hogyan csinálj, a zuhanyrózsa meg a vibri, stb nem érzi helyetted. Meg most ne hurrogjatok le, komolyan mondom amit írok, nézz ponót, ha nem szereted akkor csak vmi lájtosabbat és közben csináld kézzel. Ha bevállalósabb vagy nézd a pároddal, ha szégyenlősebb akkor egyedül. Nekem semmi gondom az orgazmussal ugyan, de a vizuális látvány olyan szinten stimuláló hogy az átlag 10-15 perc helyett kb 10-15 mp alatt kész vok. Ez nem perverzió vagy ilyesmi, csak egyszer próbáld ki, sztem lehet sokat segítene.
2009. márc. 25. 13:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!