Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Mi a véleményetek az anál szexről?

Figyelt kérdés
Én utálom, és fáj is. Kipróbáltuk, meg mások is "csinálják" de az volt az első és utoló alkalom. Az a lyuk nem arra lett kitalálva. Vélemények ? 19/L
2011. jún. 24. 20:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
A száj sem hányásra lett kitalálva mégis szoktunk hányni...
2011. jún. 24. 22:07
 12/22 A kérdező kommentje:

LOL

a szex meg gyarapodásra lett kitalálva mégse csak arra használjuk.

okos vagy nagyon!

2011. jún. 24. 22:11
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

De hülye vagy :) A száj nem hányásra lett kitalálva? te nagyon okos...

A szájnak nagyon sok funkciója van, többek közt az is, hogy mikor a gyomor nem tudja megemészteni a tápanyagot, akkor az tudjon távozni reflexszerűen...a szájon át!

Tanulj már egy kicsit, mielőtt ostobaságokat mondasz. A szájnak a hányás igenis funkciója!!! Így vagyunk kitalálva!

Az végbélnyílás viszont nem közösülésre lett kitalálva! Az inkább az emberek fejéből pattant ki...

23/n

2011. jún. 24. 22:12
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
A szex pedig igenis az élvezetre lett kitalálva másodsorban!! Elsősorban pedig szaporodásra! Emberek ezek alap biológia tanulmányok... Kijártátok a 8 általánost???
2011. jún. 24. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Mégsem csak élvezetre használják elsősorban... A csinos fiúkat például már az ókorban is szerették, hogy mit ne mondjak, azokhoz pedig nem nagyon lehetett más úton "közeledni", szóval nem hinném hogy ez a mai kor átka... Sok dolog van amit nem arra használunk amire kialakult. Mi a baj ezzel? Engem nem érdekel az análszex de ha valakit igen akkor mi van?
2011. jún. 24. 22:17
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Fura, mert én az előző 2 párommal egyszer próbáltam, de nem jöt be, viszont a mostani párommal hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltuk, és hát wow... :D Szerintem partnerfüggő a dolog :) És természetesen attól is függ, mennyire vagytok benne mindketten, mennyire van előkészítve a dolog, és mennyire figyelmes a pasi e téren.
2011. jún. 24. 22:17
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

22:14, kijártam a 8-at, de a tanítónéni soha nem mondta h a dugás arra is jó h élvezzük. általában a fajok fenntartása volt a lényeg. de köszönöm neked is a megjegyzést

2011. jún. 24. 22:29
 18/22 napietus ***** válasza:
90%
nem próbálnám ki, gusztustalan :S elhánynám magam a közepénél...
2011. jún. 24. 23:17
 19/22 napietus ***** válasza:
51%
plusz nem értem, hogy egy nőnek, akinek ugye nincs prosztatája, mi a jóég élvezet lehet benne? az a pasi meg aki erre vágyik, látens b*zi. lehet lepontozni...
2011. jún. 24. 23:20
 20/22 anonim ***** válasza:
65%

23/n !

A nyelve meg beszédre lett kitalálva :-D

2011. jún. 25. 00:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!