Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Mi a véleményetek az anál szexről?
A száj sem hányásra lett kitalálva mégis szoktunk hányni...
2011. jún. 24. 22:07
12/22 A kérdező kommentje:
LOL
a szex meg gyarapodásra lett kitalálva mégse csak arra használjuk.
okos vagy nagyon!
De hülye vagy :) A száj nem hányásra lett kitalálva? te nagyon okos...
A szájnak nagyon sok funkciója van, többek közt az is, hogy mikor a gyomor nem tudja megemészteni a tápanyagot, akkor az tudjon távozni reflexszerűen...a szájon át!
Tanulj már egy kicsit, mielőtt ostobaságokat mondasz. A szájnak a hányás igenis funkciója!!! Így vagyunk kitalálva!
Az végbélnyílás viszont nem közösülésre lett kitalálva! Az inkább az emberek fejéből pattant ki...
23/n
2011. jún. 24. 22:12
A szex pedig igenis az élvezetre lett kitalálva másodsorban!! Elsősorban pedig szaporodásra! Emberek ezek alap biológia tanulmányok... Kijártátok a 8 általánost???
2011. jún. 24. 22:14
Mégsem csak élvezetre használják elsősorban... A csinos fiúkat például már az ókorban is szerették, hogy mit ne mondjak, azokhoz pedig nem nagyon lehetett más úton "közeledni", szóval nem hinném hogy ez a mai kor átka... Sok dolog van amit nem arra használunk amire kialakult. Mi a baj ezzel? Engem nem érdekel az análszex de ha valakit igen akkor mi van?
2011. jún. 24. 22:17
Fura, mert én az előző 2 párommal egyszer próbáltam, de nem jöt be, viszont a mostani párommal hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltuk, és hát wow... :D Szerintem partnerfüggő a dolog :) És természetesen attól is függ, mennyire vagytok benne mindketten, mennyire van előkészítve a dolog, és mennyire figyelmes a pasi e téren.
2011. jún. 24. 22:17
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
22:14, kijártam a 8-at, de a tanítónéni soha nem mondta h a dugás arra is jó h élvezzük. általában a fajok fenntartása volt a lényeg. de köszönöm neked is a megjegyzést
nem próbálnám ki, gusztustalan :S elhánynám magam a közepénél...
2011. jún. 24. 23:17
plusz nem értem, hogy egy nőnek, akinek ugye nincs prosztatája, mi a jóég élvezet lehet benne? az a pasi meg aki erre vágyik, látens b*zi. lehet lepontozni...
2011. jún. 24. 23:20
23/n !
A nyelve meg beszédre lett kitalálva :-D
2011. jún. 25. 00:43