Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális a koromban hogyha a fitymám a makkom negyedéig ér csak? álló állapotba addig se.
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok teljesen átlagos méretekkel (15 cm) csak régen emlékszem tovább is ért a péniszemnél. Panaszom nincsre nemfáj semmi..2011. jún. 24. 20:24
1/7 anonim válasza:
Normális.
Minden normális, ami nem kellemetlen, vagy fájdalmas.
2/7 anonim válasza:
nem lehet h fitymaszűkület ?? szol a szüleidnek és nézesd meg orvossal
3/7 anonim válasza:
kicsiként nekem is tovább ért a fitymám.
ma már csak akkor, ha nagyon hideg vízben vagyok :D
4/7 anonim válasza:
hát nem tom.. szerintem orvos lenne a legjobb ha elmennél, mert kiszáradhat meg ilyenek, nem jó vele játszani.
5/7 anonim válasza:
Kiszáradhat?? :)
Akkor azoké, akiket körülmetéltek, miért nem szárad ki? :)
6/7 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem fáj semmi gond nincs vele csak érdekelt
2011. jún. 24. 21:15
7/7 anonim válasza:
Nekem körülmetélt a péniszem és ki is van száradva, elég gusztustalan, kérges, érdes a felülete, fehéredik, foltosodik. Sokan vagyunk így, persze nem mindenki, de ez típus kérdése és nem lehet előre tudni, ezért gáz a körülmetélés
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!