Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki? Mi lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek neki? Mi lenne a legjobb módszer az első alkalomhoz?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, pasimmal pár hónap múlva 2 éve vagyunk együtt, és én már nagyon kívánom Vele a szexet, alig bírok magammal. Szerintetek hogyan vegyem rá, hogy kezdjek neki, hogy vetessem Vele észre, hogy szeretném? (eddig komolyabb dolgok nem voltak, de ideje lenne elkezdeni... Csak nem tudom, hogyan is vágjak neki). Tudom, a dolog adná magát, de mégis...
2011. jún. 24. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
mondjad neki h uj alapokra szeretnéd emelni a kapcsolatotokat :D abbol lehet h vágni fogja :D
2011. jún. 24. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Amikor kettesben vagytok, hosszan csókolózz vele, érzékien adj csókot a nyakára, fülére (azt te tudod, melyek az erogén zónái, amit nagyon szeret, ha csókolják). Majd elkezdheted ott lenn simogatni...

Ha ettől nem indul be...

2011. jún. 24. 20:04
 3/9 anonim válasza:
ez olyan ééédes :D elég ritka ma már az ilyen, hogy 2 év és no szex. Hány évesek vagytok?
2011. jún. 24. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 15... Tudom, még picit fiatal vagyok hozzá, szerintem várok is még mindenképpen, de ha 16 leszek már szeretném mindenképp :)) Szeretném már Őt nagyon...
2011. jún. 24. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
A legjobb módszer? Az egymás iránt érzett szerelmetek. Ne gondolkodj rajta, ha eljön az ideje, meg fog történni magától, amikor mindketten akarjátok egymást.
2011. jún. 24. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

LOOL, a pasi gondolom apád munkatársa, aki alsóhangon 40 éves, és néha részegen elmegy hozzátok, hogy a mégrészegebb apádat hazavigye. Hiába a szerelem mindent legyőz!

A tanácsom, hogy engedd a popsikádba, gumi nélkül, hogy gyorsan vége legyen és te is kapj valami finomságot a végén.

2011. júl. 9. 17:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Idióta... te már csak tudod...
2011. júl. 9. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Szomszéd Marika néni vagyok, nah gyere csak át, majd adok én neked, te kis ribi!
2011. júl. 9. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudod ki a ribanc, idióta... Tehetsz egy szívességet ;)
2011. júl. 17. 00:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!