Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg szolidan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg szolidan a barátnőmet, hogy borotválja le a nemi szőrzetét, úgy, hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szia! leborotválnád a nemi szörzetedet ??
2011. jún. 24. 19:50
 2/17 TOMAtm ***** válasza:
29%

szolídan?

hát mond neki h te figy,napra nagyon ne menj mert bozóttűz lesz odalent.

vagy jegyezd meg h csíped a retrót de azért ennyire nem :)

esetleg borotváld le teis a tiedet...

vagy mond h vannak pedofil hajlamaid,és ez a dzsungel már nem fér bele a perverzióidba.

2011. jún. 24. 19:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg,hogy:"Mit szólnál egy kis újításhoz?"És mondd neki,hogy te erre vágysz,aztán mondd neki,hogy ő is kérhet valamit cserébe..ha ettől megsértődik,akkor egy p*csa! :D
2011. jún. 24. 19:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Adsz neki ajándékba egy metszőollót.
2011. jún. 24. 19:56
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi köszi :DD én arra gondoltam h veszek neki egy borotvát ajándékba :D de akkor megsértődne,túl egyértelmű :/
2011. jún. 24. 19:58
 6/17 anonim ***** válasza:
99%
Hát talán kérdezd meg tőle,hogy neki hogyan tetszene a te fanszőrzeted legjobban és akkor nyilván ő is rákérdez majd, hogy neked hogyan tetszene az övé.
2011. jún. 24. 20:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jó választ adott,szerintem is így kéne.
2011. jún. 24. 20:10
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Mi a bajod vele? Nem mindegy, hogy szőrös vagy nem szőrös? Nem a puncijával jársz. Ezek szerint nem is szereted.

Egy igazi férfinek a punci az punci, legyen az bármilyen! Természetesen az ápolt kötelező, de ha ez megvan, nincs okod panaszra. Nem kellene.

31/F

2011. jún. 24. 20:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak üzenem,igaza van! :) Legalább egy igazi férfi is válaszol.:)

Ha szereted,akkor szereted,akármilyen. Jó persze,legyen áplt,és igényes,de milyen szemétség lenne már venni neki egy borotvát...,Helló,Édesem,itt egy borotva. Hát..,nem tudom,én kiakadnék ebben az esetben. Szeresd igazán,ahogy van!

2011. jún. 24. 20:32
 10/17 A kérdező kommentje:
de folyton beleakad a kezem,meg az ujjam, undorító :S
2011. jún. 24. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!