Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire nagy dolog ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nagy dolog ez?

Figyelt kérdés
Eddig tobb lány aki soha nem tudott elmenni velem ha nem is előszorre de mindegyik ek tudott menni. uyg tekintenek rám mind egy félistenre pedig sztem semmi extrát nem csinálok.
2011. jún. 24. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
hát tényleg nem, ez a minimum
2011. jún. 24. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elöbb kellett volna rájönnöd, hogy azok a csajok félbénák voltak vagy kerekesszékhez kötöttek és azért volt olyan nehézkes valahova is elmenni veled!
2011. jún. 24. 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Látom humorodnál vagy :D
2011. jún. 24. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
pf...pedig ha tudnák,hogy ezzel dicsekedsz gyakorin,akkor lehet,hogy máris másként tekintenének rád...
2011. jún. 24. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát grat első három válaszoló. Nekem háromszor kellett elolvasnom a kérdést, hogy értelmezni tudjam:D

óriási dolog ez tényleg-.-

2011. jún. 24. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a kérdést egy macedón ukrán srác tette fel és webfordítot használt, de mondjuk még az is jobban kiírta volna a kérdést!!! :D
2011. jún. 24. 21:56
 7/7 ***verus*** ***** válasza:

utolsóóó :D

MEGALÁDK :D ez nagyon nagy volt, olyat kacagtam

de am szerintem is ez inkább gáz, nem csinálsz semmi extrát....hát lehet akkor szexelned se nagyon kéne :D

2011. jún. 24. 23:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!