Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy matyiztok éjjel, hogy ne legyen túl hangos? Boxerben?
Figyelt kérdés
Nincs zárható ajtóm, így ha kanos vagyok és éjszaka ki akarom verni, akkor figyelnem kell arra, hogy ne csattogjon nagyon. Praktikák? Technikák?2011. jún. 24. 19:00
11/25 anonim válasza:
am ha nyálazod attól mégjobban kifog száradni
17/R
12/25 A kérdező kommentje:
F mint fiú/férfi/kan/srác/hím
L mint lány, nő, csaj, szuka, nyőstény
xDDDDDDDDDDDD
nah szal nyálazni szoktad? :P
2011. jún. 24. 19:16
13/25 anonim válasza:
jó turhásat küggyé' rá, az az igazi baszod
14/25 anonim válasza:
Már rég nem foglalkozom vele, hogy meghallják-e. Mindenki csinálja, szerintem senkinek meg sem fordul a fejében, hogy én kivétel lennék.
15/25 anonim válasza:
na mostmár 17/F :D
nem szoktam nyálazni... zuhanyzás közben vagy a wc-ben kicsapom, már ágyban rég csináltam, mert sokszor volt olyan hogy nem volt nálam zsebkendő, és z kínos :D
16/25 anonim válasza:
bemész a takró alá, fox egy műanyag poharat és abba vered, közbe meg ha mindig letörlödm róla pl. ronggyalamivel fogod a ,,szart" akkor nem fog úgy csattogni
17/25 A kérdező kommentje:
naja nálam is volt olyan hogy nem volt kéznél zsepi, nem is akartam eldurranni, csak mégis elélveztem, (eggyel több rántás jött össze mint gondoltam xDD) így félig hasamra, félig a boxerembe lőttem a g*cit... XD
2011. jún. 24. 19:31
18/25 anonim válasza:
Viszel maggaddal fel pohrat, meg vizt minhtha szomjas lennél éjszaka odakészíted, aztán amikor jön a sperma akkora abba bele és még egy kicsit a hangot is kiszűri. Csak attól függ hogy kb. menniy jön? Mennyire hangos?
19/25 A kérdező kommentje:
Éjszaka a nagy csendben a cuppogás is hangos :D
2011. jún. 24. 19:47
20/25 anonim válasza:
És am a pohárba milyen?? ezért vigyél kenőt vgay vmi ronygot amivel törölgetheted, sim ogathatod és akkor le jön a fölöscuuc..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!