Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, volt már ilyen?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, volt már ilyen? (lent)

Figyelt kérdés
Hogy amikor arra került a sor, csalódtatok, vagy kiábrándultatok, akár külsőségek miatt, akár a "teljesítmány miatt?
2011. jún. 24. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

igen nekem volt ilyen..soha nem v még nálam jóval idősebb barátom de találkoztam Vele,ő 33 volt és eldöntöttük,h akk megprobáljuk 1ütt..3hónapig nem feküdtünk le majd amikor szexre került a sor max 6percig tartott..vhogy nem ezt vártam 1 tényleg sokat élt,tapasztalt,érett,sportóló férfitől de addigra már beleszerettem és nálam nem a szex van a középpontban..kicsit mondhatjuk h kiábrándultam de adtam egy második esélyt hátha az jobb lesz és irtózat jó volt,soha nem fogom elfelejteni..:)

21/L

2011. jún. 24. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
ezt hogy lehet nagyobb kellemetlenség nélkül elkerülni?
2011. jún. 24. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze. Emiatt most meg leszek kövezve, de a szex egy alappillére a kapcsolatnak. Ha az nem működik, hiába a barátság, hiába a szerelem, egyszerűen nem fog menni hosszútávon. Hat éve vagyok együtt a mostani párommal, vele minden oké - remek barát, szeretem, vele képzelem el a jövőm. Nem rendelkezik óriási méretekkel, teljesen átlagos, de fenomenálisakat szeretkezünk. Az előtte levő kapcsolatomban a srácot bár nagyon szerettem, mikor néhány hónap után lefeküdtünk, igencsak meglepődtem, hogy a nadrágjában egy hét centis "fallosz" meredezik. Sajnos máshogy sem tudott kielégíteni, így bár sokat kínlódtam utána, hogy szakítottam vele, de rá kellett jönnöm, hogy jobb ez így.
2011. jún. 24. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt bizony. Az elôzô pàrommal, mikor elôször lefeküdtem 1vilàg dôlt bennem össze, nem mondom,h rossz volt de egyàltalån nem ilyennek képzeltem el és nagyon csalódtam. Aztán késôbb megint pròbålkoztunk ès eszméletlen jò lett. Az embereknek szerintem egymàsra kell hangolódni, jø ok van h nem megy de legtöbb esetben össze jön.:)
2011. jún. 24. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem minden alkalom lehet jó, és általában az első nem is szokott a legjobb lenni.

Én speciel egy este, az első alkalommal nem bírom túl sokáig, 5-10 percig. Viszont kicsivel később, a második alkalommal már sokkal tovább.

Tehát ha valami nem tűnik jónak az első pillanatban, az még nem jelent semmi. Ha hosszútávon nem működik a dolog, akkor lehet gondolkozni...

Mindenesetre ha két ember szereti egymást, akkor képesek közösen megoldani a problémákat. Bár a f*szt nem lehet megnöveszteni, de minden más javítható az ágyban.

2011. jún. 26. 12:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!