Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, volt már ilyen? (lent)
igen nekem volt ilyen..soha nem v még nálam jóval idősebb barátom de találkoztam Vele,ő 33 volt és eldöntöttük,h akk megprobáljuk 1ütt..3hónapig nem feküdtünk le majd amikor szexre került a sor max 6percig tartott..vhogy nem ezt vártam 1 tényleg sokat élt,tapasztalt,érett,sportóló férfitől de addigra már beleszerettem és nálam nem a szex van a középpontban..kicsit mondhatjuk h kiábrándultam de adtam egy második esélyt hátha az jobb lesz és irtózat jó volt,soha nem fogom elfelejteni..:)
21/L
Nem minden alkalom lehet jó, és általában az első nem is szokott a legjobb lenni.
Én speciel egy este, az első alkalommal nem bírom túl sokáig, 5-10 percig. Viszont kicsivel később, a második alkalommal már sokkal tovább.
Tehát ha valami nem tűnik jónak az első pillanatban, az még nem jelent semmi. Ha hosszútávon nem működik a dolog, akkor lehet gondolkozni...
Mindenesetre ha két ember szereti egymást, akkor képesek közösen megoldani a problémákat. Bár a f*szt nem lehet megnöveszteni, de minden más javítható az ágyban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!