Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fitymaszűkülettel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszűkülettel lehet szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 18:37
 1/8 anonim válasza:
Pajti esélytelen :S
2011. jún. 24. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
hát szűkülettel nem biztos, de rövid fékkel lehet, ha nem fájdalmas.
2011. jún. 24. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden gond nélkül lehet. Nem kéne ebből olyan nagy problémát csinálni.

A fitymaszűkület nem betegség, csak állapot, ami megoldódik magától, felnőtt korban.

2011. jún. 24. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
A fitymaszűkület olyan, mint a lányoknál a szüzesség. Felnőtt férfiaknál már nem jelentkezik ez a probléma. (A kislányok szűzhártyáját sem fúrják át fúrógéppel, hogy könnyen átjárható legyen.)
2011. jún. 24. 19:06
 5/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a dilemmám volt, elmentem dokihoz, aki azt mondta várjunk 1-2 évet vele, hátha javul. Nem javult, így a műtétet javasolta. Mondta, hogy volt olyan, akinek 2 gyereke volt és fitymaszűkülete, de a többség nem igazán tud normális nemi életet élni ezzel.
2011. jún. 24. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
nem javul, de ne izgulj nem nagy mütét és sok fiunak megcsinálják ambulánsan és pár nap mulva felejthetö.
2011. jún. 24. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Meg lehet oldani és meg is kell, mert úgy jobb, csak civilizált módszerrel kell megoldani (bemetszés, plasztika, részleges metélés) mert a teljes körülmetélés - amit nekem is csináltak - az nagyon gáz, nekem csak hátrányom van belőle, ronda is és nem igazán élvezek vele, főleg valami drog nélkül, sajnos nem megy a szex

Orál eleve kizárt... nem mindenki jár ennyire rosszul, de azért elég sokan vagyunk, szóval a teljes körülmetélést kerülni kell, az törzsi barbár beavatás és nem pedig gyógymód.

2011. jún. 26. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:

A körülmetélést célszerű a teljes ivartalanítással együtt végezni. A fejlett Amerikában, ahol női egyenjogúság van, megoldják az élet apró problémáit.

Fitymaszűkülettel lehet szexuális életet élni, körülmetélten viszont minek. Annyi érdekes dolog van még a szexen kívül. (A szaporodáshoz nem kell szex.)

2011. jún. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!