Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Némely pasit miért izgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Némely pasit miért izgat a pisiszex?

Figyelt kérdés
vagyis ha a párja lepisili. a volt fiúm is kérte tőlem párszor, de azt hittem csak viccel vele. de ha ennyiszer mondta lehet élvezte is volna?
2011. jún. 24. 17:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
46%
ém pl azt szeretem ha a testemre szarnak és azt kenegetik rajtam. meleg,felemelő és szar érzés.
2011. jún. 24. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Engem egy bizonyos fokig érdekelne. Testre, karra, lábra jöhet(ne), de arcra vagy szájba semmiképp, az már nekem is sok volna.
2011. jún. 24. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Miért, némelyik lányt miért izgatja? ;) Sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel. ;)

Na, egy kis tudományos "hablaty": az emberek nem kis hányadára jellemző az anális fixáció szindróma, ami nem betegség , hanem tünetegyüttes, mint a neve is mutatja, bár van, amikor csak ilyen jellegről beszélünk, ha csak enyhébb fokon jelentkezik. Tudtommal a "pisis" dolgok is ide tartoznak, bár ebben nem vagyok biztos, de a kakiszex tuti anális fixáció. Nem szaporítom tovább a szót (most úgy is másfajta szaporodásról beszélgetünk ;-) ),

általában a hibás kisgyermekkori szobatisztaságra nevelés következtében alakul ki anális fixáció, de utóbbi általában pszichés következményekkel is jár: az illető hajlamos túlanalizálni, túlelemezni a dolgokat, vagy éppen ellenkezőleg: alig képes logikusan gondolkodni; jellemző lehet a túlzott pedantéria, vagy a másik véglet: teljesen elhanyagolja a környezete tisztaságát. Ha kisgyerekkorban erőltetik a szobatisztává válást, vagy éppenséggel -urambocsá'- sz*rnak szegény gyerekre, hogy mi van vele, általában ennek következménye az anális fixáció szindróma.

Példa: ha nem erőltetik a szobatisztává válás, akkor is szeret a kisgyermek maszatolni, "trutymolni" (pláne ha erőltetik!!), és a szülő mialatt szocializálja őt (fúj, csúnya pisi/kaki, nem szabad, stb.), a kisgyermek úgynevezett pszichés kerülőutas megoldásokat választ (majd felnőtt korában is, pl. pisiszex, kakiszex, a dolgokat egyoldalúan (túlelemzi), vagy a másik véglet, mint írtam korábbban!), szóval a kisgyermek pszichés kerülőutas megoldásként homokozik, maszatol az étellel, pisi/kaki vicceket mesél pajtásainak, gusztustalankodik, tabu szavakat, vulgáris kifejezéseket olykor csak az élvezet kedvéért ismételget, stb.

Persze lehet sz*rni a tudományos okfejtésre ;) , ezt csak kis "színes" gyanánt (akár egy hányás ;-)) ) írtam, hogy hozzájáruljak a kérdés ezernyi palettájának flitteres kis huncut szövedékeihez :P ,-)

2011. jún. 24. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Ebben lehet valami! :) Beugrott egy kép gyerekkoromból, amikor a wc-n ülve hát őőő belenyomtam a popsim direkt a kakiba... jól el lettem verve érte. Lehet akkor emiatt alakult ki ez a pisi fetis nálam? :O
2011. jún. 24. 22:10
 15/15 IronMan84 ***** válasza:
Mert ez a természet velejárója ...
2011. okt. 15. 16:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!