Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Heti egy análszex sok? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti egy análszex sok? Vagy nem lehet tőle bajom ha rendesen előkészülünk?

Figyelt kérdés
Párommal egyességet kötöttünk és az ő kérése heti minimum egy análszex, szóval na nem lehet belőle bajom akkor beleegyezek.
2011. jún. 24. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudom neked mi olyan nagy kérésed lehet a pároddal szemben, ami mondjuk esetlegesen veszélyezteti a párod későbbi egészségét, vagy sérülés veszélyével jár, de ti tudjátok.
2011. jún. 24. 17:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Csak kérdés ne vegye senki provokálásnak.

Akik az egészségre meg ilyenekre hivatkozik, kipróbálták már az anál szexet és hányszor ha igen? Milyen gyakorisággal?

2011. jún. 24. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
EÜ-sként azt mondom, sok. Orvosnak tanulok, és szoktam segédkezni sebészeten. Több feneket kell análozás miatt szűkíteni, mint régebben gondoltam volna. Heti egy még előkészítéssel is SOK. Ha pedig szétmegy a záróizom a sok tágítástól, az nagyon kellemetlen. Azt szoktuk mondani a pácienseknek, hogy havonta EGYNÉL többször ne csinálják, de nagyon nagyon maximum a két hetente egy. Nem éri meg kockáztatni az egészséget az élvezet miatt.
2011. jún. 24. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Tehát, akkor még nem is csináltátok soha?? Szerintem butaság úgy megígérned ilyesmit a barátodnak, hogy még nem análszexeltél soha!!! Lehet, hogy kipróbáljátok és annyira nem fog bejönni, hogy soha többé nem akarsz majd análozni, nemhogy heti 1x.

Utána pedig hiába várja majd a barátod az egyességetek betartását tőled... Vagy hogy gondolod? Majd végigszenveded a heti egy alkalmat?

2011. jún. 24. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Az análszex a mi szexuális életünkben is szerepet kapott , viszont azért én mondtam páromnak , hogy inkább ezt hagyjuk ki , megteszek bármit amit kér az ágyban tehát akármit megcsinálok neki , de ha annyira ragaszkodik az análszexhez akkor hagyjuk is az egészet. Azóta nem is kér tőlem ilyet. Abszolút nem egészséges az análszex!!! Én nem vagyok egy konzervatív csaj , sőt szeretem az új dolgokat belevinni a szexbe , viszont az análszex nem tartozik a kedvenceim közé. A párodnak meg el kell fogadnia , hogy ne azt élvezze , hogy neked akkora fájdalmat okoz, hanem azt , ha te is élvezed !!! Ezerszer inkább orális szex stb... mint egyszer is popsiszex !!!Szerintem te se vidd túlzásba mert kicsit sem egészséges!!
2011. jún. 24. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Ha az orvos másképpen nem rendeli, heti kétszeri, legfeljebb negyedóra időtartamra kizárólag óvszer nélkül, dupla adag síkosítóval ajánlott. Szűz lányoknak különösen ajánlott!

Ellenvéleményt írók, kíméljetek!

2011. jún. 24. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
szerintem mehet akár heti 14-is. szokjad csak.
2011. jún. 25. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:
40%

én boldog házasságban élek és a szexuális életünk tabuk nélküli,tehát beleférnek az új dolgok is és a (szerep)játékok is.

ha még nem popsiszexeltél,akkor tényleg felelőtlenül ígértél :(

viszont,szerintem itt csak az a helyzet,h a fiú több ilyen típusú szexet szeretne és játékhoz kötötte,amivel nincs semmi baj(talán úgy volt vele,így jobban belemegy a kérdező-lesz kellemes kimenetele is).nyilván ha a kérdezőnek nem tetszik/fáj/megalázva érzi magát (akár a szex mivolta,akár a játék miatt)abbahagyják és attól még ugyanúgy kérhet bármit az ágyban.

de gondolom azt minden nő/lány tudja,hogy egy kiadós,szenvedélyes szex után a férfiak/fiúk sokkal kezelhetőbbek ;-)

úgyhogy a lepontozást nem értettem... :-S

szerintem ha náluk ez működik,akkor nincs vele baj,de ehhez türelem,megértés,nyitottság és szerelem szükségesek 28/n

2011. jún. 26. 04:47
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

"EÜ-sként azt mondom, sok. Orvosnak tanulok, és szoktam segédkezni sebészeten. Több feneket kell análozás miatt szűkíteni, mint régebben gondoltam volna. Heti egy még előkészítéssel is SOK. Ha pedig szétmegy a záróizom a sok tágítástól, az nagyon kellemetlen. Azt szoktuk mondani a pácienseknek, hogy havonta EGYNÉL többször ne csinálják, de nagyon nagyon maximum a két hetente egy. Nem éri meg kockáztatni az egészséget az élvezet miatt."

Uránbányász nyugdíjas vagyok, és azt kérdezném tőled, hogy akinek olyan vastag a széklete rendszeresen, mint egy fedezőmén hímvesszője, annak miért nem kell végbél záróizom műtéten átesni nyugdíjas korára?

Remélem, hogy elég finoman tettem fel a kérdést, és nem minősíted negatívan a válaszomat.

Szerintem a vastag székletnek nincs önmagában egészségügyi kockázata.

2011. jún. 26. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
A székletet nem lehet az anális szexhez hasonlítani, több szempontból sem. A teljesség igénye nélkül: a záróizomnak van bizonyos rostlefutása, ami kifelé segíti a székletet, visszafelé pedig nem engedi. Ezért lehet az, hogy bedugni sokkal nehezebb a péniszt, mint kivenni. Normál esetben egy székelés (kitolási szakasza) pár másodpercnél nem tart tovább, így nagyon gyorsan visszahúzódik az izom, míg az anális szex sokkal tovább tart, sokkal nehezebben regenerál. Elsősorban emiatt van, hogy a székeléstől nem tágul ki, viszont a TÚLZOTT anális szextől igen.
2011. jún. 27. 08:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!