Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van a "seggből szájba"?
Ez a fertőzés, meg szájrák és a hasonló ostobaságok minden alapvető tudást nélkülöznek. Az egészséges embernek nem fertőző a végbél nyílása, hacsak nem szenved valamilyen betegségben.
Egy egészséges, ápolt ember legtisztább testrésze a genitáliák - végbélnyílás környéke. A száj és a kéz általánosan is nagyságrendekkel több fertőző baktériumokat tartalmaz, mint a nemi szerv és környéke.
A tevékenység egészségügyi kockázata szerintem alacsony, az más kérdés, hogy kinek mennyire inspiráló egy ilyen helyzet a szexualitásban. Mint tudjuk, ahány ház, annyi szokás. Ha valakiknek ez esik jól, megtehetik, nem ebbe fognak belehalni.
"Ez a fertőzés, meg szájrák és a hasonló ostobaságok minden alapvető tudást nélkülöznek. Az egészséges embernek nem fertőző a végbél nyílása, hacsak nem szenved valamilyen betegségben.
Egy egészséges, ápolt ember legtisztább testrésze a genitáliák - végbélnyílás környéke. A száj és a kéz általánosan is nagyságrendekkel több fertőző baktériumokat tartalmaz, mint a nemi szerv és környéke.
A tevékenység egészségügyi kockázata szerintem alacsony, az más kérdés, hogy kinek mennyire inspiráló egy ilyen helyzet a szexualitásban. Mint tudjuk, ahány ház, annyi szokás. Ha valakiknek ez esik jól, megtehetik, nem ebbe fognak belehalni."
Ne haragudj, de ez BAROMSÁG! Egy egészséges embernek pont hogy tele van baktériummal a végbele, ez így normális. A genitáliákba NEM tartozik bele a végbél! Két külön rendszer. Az egyik az urogenitalis (tehát a kiválasztó-nemi szervrendszer), a másik az apparatus digestorius, tehát az emésztőrendszer része. Míg az első tényleg viszonylag steril (bár a nemi szervekben élnek bizonyos baktériumok, amik az egyensúly fenntartásához kellenek), addig a végbél egyáltalán nem, és nem is az a dolga. Ezért nem szabad a lányoknak hátulról előrefelé törölni wc-zés után, mert iszonyúan fertőzésveszélyes! Egészségügyileg NAGYON VESZÉLYES fenékből bárhova is betenni! És ezért lenne kötelező az óvszerhasználat anális szexnél, mert a férfi is elkaphat rengeteg fertőzést. Ha valamiben ennyire tudatlan vagy, ne próbálj kioktatni másokat....
Én nem írok a véleményedre olyat, hogy az baromság, még akkor sem, ha azzal nem értek teljesen egyet. Viszont a helyedben figyelmesebben olvasnék, mielőtt egy választ leírok.
Ez a rövid üzenetem az előttem írónak.
Nem a véleményedre írtam, hogy baromság, mert jogod van butának lenni, de amit felhoztál, az egyszerű anatómiai HÜLYESÉG. Ez tudományos tény, le is írtam miért. Azért is cáfoltam meg, mert ne terjeszd a hülyeséget, így is a béka feneke alatt van a biológia tudás a fiatalok körében. Te vállalod érte a felelősséget, ha a te véleményed miatt lesz beteg valaki??
Üdv, egy bunkó orvosis....
73%-os, te tényleg ennyire hülye vagy? Hogy lenne már steril egy s*gglyuk? És akkor még én nem rendelkezem alapvető tudással...
De tudod mit? Egyél szart és majd meglátjuk, mennyire tesz jót neked. Sőt, akár fel is dughatod magadnak (ha lány vagy), miután megszáradt, úgyis praktikus a rücskös formája az ilyesmihez. Ja, és bajod se lehet tőle, hiszen tök steril az egész.
Megáll az ész, komolyan...
A szájrákot példaként felhozó válaszoló voltam.
73%-os, a többieknek igazuk van.
Olyan fertőzést lehet kapni,hogy csak na. Fogalmad sincs mi az a sterilitás. Szerinted miért tanítják az anyukák úgy a gyerekeket, hogy elölről hátra használják a WC papírt?
Istenem, de legalább ne szidnád a többit..
Fölényes okoskodó gyerekek, akik engem bíráltok és lepontoztok, félreértetek, félremagyaráztok. Ne adjátok ki magatokat orvostanhallgatónak, mert az öntelt tudálékos szövegetektől senkinek nem lesz kevesebb kedve az anális szexhez. Én nem vagyok orvos, sőt az egészségügyhöz sincs több közöm bárkinél, de életem eddigi ismeretei alapján biztosan állíthatom, hogy a rák, mint betegség nem fertőző.
Az anális szexet soha nem próbáltam, és bizonyos, hogy már soha nem fogok találkozni ezzel a kihívással. Így aztán nem tudom meggyőződéssel állítani előnyeit, vagy hátrányait. Nem népszerűsítem az ilyen extrém szexet, de nem is ítélem el, mert nem ismerem. Kizárólag a higiéniás feltételekre szerettem volna utalni szerény véleményemmel.
Bátran leminősítheted a válaszomat, ha neked nem tetszik, de én, ezen a fórumon minden válaszadót hasznosnak értékelek, akit elolvastam.
Lol, nem kell itt a nagy áldozatot játszani. Nem azzal van a baj, hogy hiányos a biológia tudásod. Hanem, hogy iszonyúan primitív stílusban bírálsz olyanokat, akik jobban tudják nálad, és még neked áll följebb, ha kijavítanak. Értelmes ember, ha baromságot mond, bocsánatot kér, nem még elkezd vitatkozni. Nem is tudom honnan szedted azt a hülyeséget, hogy a végbél steril. Mindenesetre a biológia tanárod most szégyellheti magát miattad. Az a baj a hülyeséget állítással, hogy sokan elhiszik, főleg a fiatalok, és nehéz ám kikezelni a különböző fertőzéseket. Vállalod a felelősséget, ha valaki a te szavaid miatt lesz meddő, mert fenékből nemi szervbe tette? Na ezért kell helyesbíteni. Nyavalyoghatsz még egy sort, hogy csúnya válaszolók bírálnak, de esetleg két önsajnáltatás között el is gondolkodhatsz azon, amit írtunk.
Üdv: az orvostanhallgató
"Lol, nem kell itt a nagy áldozatot játszani. Nem azzal van a baj, hogy hiányos a biológia tudásod. Hanem, hogy iszonyúan primitív stílusban bírálsz olyanokat, akik jobban tudják nálad, és még neked áll följebb, ha kijavítanak. Értelmes ember, ha baromságot mond, bocsánatot kér, nem még elkezd vitatkozni. Nem is tudom honnan szedted azt a hülyeséget, hogy a végbél steril. Mindenesetre a biológia tanárod most szégyellheti magát miattad. Az a baj a hülyeséget állítással, hogy sokan elhiszik, főleg a fiatalok, és nehéz ám kikezelni a különböző fertőzéseket. Vállalod a felelősséget, ha valaki a te szavaid miatt lesz meddő, mert fenékből nemi szervbe tette? Na ezért kell helyesbíteni. Nyavalyoghatsz még egy sort, hogy csúnya válaszolók bírálnak, de esetleg két önsajnáltatás között el is gondolkodhatsz azon, amit írtunk.
Üdv: az orvostanhallgató"
Te nem lehetsz orvostanhallgató, csak egy buta kis tini lány. Tanulj meg olvasni.
... és még én sértettelek meg téged? - Hát, bocsánatot kérek!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!