Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek melyik alsóban néz ki nagyobbnak a szerszámom, vagy melyik fehérneműben jön be jobban?
A fecskéről ragadt át a megnevezés. Tény.
"Az eredeti "fecske" olyan fürdőnadrág volt az 50-es,60-as években, aminek a derekában nem gumi vagy madzag volt, hanem az oldalán kötötték össze 2-3-4 madzagpárral."
1.) eredeti fecske
2.) oldalkötős bugyi azonos szisztémával (bár itt csak egy pár kötő van)
3.) csak színeiben korhű, utángyártott
Szerintem tök mindegy melyikben látszik nagyobbnak,mert amíg alap helyzetben van úgysem érsz vele semmit,ha izgalmi állapotban vagy akkor meg úgysem alsónadrágban fogod csinálni, szóval tök felesleges ezen rágódni.Amúgy meg lehet neked 20 cm-is ha nem tudsz vele bánni.
Amúgy a kép alapján szerintem nincs különbség,de nekem az a fajta alsónadrág tetszik amit a második válaszadó küldött az a passzos, főleg azért is mert abban a popsi is szép formát mutat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!