Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mikor és hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mikor és hogyan mondtátok el anyukátoknak, hogy lefeküdtetek valakivel?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok és nem "merek" belekezdeni
2011. jún. 24. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Soha nem mondtam ilyesmit neki, az anyukám nem ostoba, rájött magától is, hogy kettesben a szobában nem csak filmet nézünk és alszunk.
2011. jún. 24. 15:10
 2/7 anonim válasza:
Szerintem sem kell neki elmondani. Nekem magától jött rá. Én nem lettem volna rá képes, hogy elé álljak és lemondjam neki. Ez egy anyának elég megrázó tud lenni..
2011. jún. 24. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam el neki soha..bár nekem most 21 évesen lett az első komoly párkapcsolatom amiről tud,és már 9honapja tart szal nem hiszem h anyum azt hiszi,h mi csak "társasozni" szoktunk ha 2esben vunk,főleg,h már másik városban és 1edül élek..
2011. jún. 24. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
anyámmal se ezt se mást nem lehetett megbeszélni.Ha normális anyám lett volna elmondtam volna neki azonnal.(kamaszkorban)23n
2011. jún. 24. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem mondtam el neki, valahogy az olyan fura helyzet lett volna. Megbeszélünk mindent, nagyon jó a kapcsolatunk, de így konkrétan nem álltam elé, hogy anya lefeküdtem a barátommal. Úgy voltam vele, hogy biztos tudja magától is, 17 éves vagyok, a barátom 23, ő is rájött, hogy nem csak egymás kezét fogjuk... :)
2011. jún. 24. 16:11
 6/7 kovpet ***** válasza:
100%

- Apa, mondani szeretnék valamit!

- Igen fiam?

- Tegnap elvesztettem a szüzességem.

- Gratulálok, fiam! Gyere, üljünk le, igyunk egy sört.

- Hááát... ülni azt még nem tudok...

:)

Egyébként minek az ilyet másnak bejelenteni? Ezt sosem értettem...

2011. jún. 24. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A vasárnapi nagy ebédnél, amikor a széleskörű nagy család köbe üli a terített asztalt, az első aperitif koccintása előtt kell szót kérni. Elég néhány egyszerű mondatba foglalni az eseményt, a lényeg, hogy hangosan lassan és érthetően beszélj, hogy a történetedet mindenki világosan megértse. Nem szerencsés, ha nagyapád visszakérdez a részletekre, mert valamit nem jól hallott, ezért mindig pontosan fogalmazz.
2011. jún. 24. 17:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!