Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor és hogyan mondtátok el anyukátoknak, hogy lefeküdtetek valakivel?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok és nem "merek" belekezdeni2011. jún. 24. 15:08
1/7 anonim válasza:
Soha nem mondtam ilyesmit neki, az anyukám nem ostoba, rájött magától is, hogy kettesben a szobában nem csak filmet nézünk és alszunk.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem kell neki elmondani. Nekem magától jött rá. Én nem lettem volna rá képes, hogy elé álljak és lemondjam neki. Ez egy anyának elég megrázó tud lenni..
3/7 anonim válasza:
Én nem mondtam el neki soha..bár nekem most 21 évesen lett az első komoly párkapcsolatom amiről tud,és már 9honapja tart szal nem hiszem h anyum azt hiszi,h mi csak "társasozni" szoktunk ha 2esben vunk,főleg,h már másik városban és 1edül élek..
4/7 anonim válasza:
anyámmal se ezt se mást nem lehetett megbeszélni.Ha normális anyám lett volna elmondtam volna neki azonnal.(kamaszkorban)23n
5/7 anonim válasza:
Én sem mondtam el neki, valahogy az olyan fura helyzet lett volna. Megbeszélünk mindent, nagyon jó a kapcsolatunk, de így konkrétan nem álltam elé, hogy anya lefeküdtem a barátommal. Úgy voltam vele, hogy biztos tudja magától is, 17 éves vagyok, a barátom 23, ő is rájött, hogy nem csak egymás kezét fogjuk... :)
6/7 kovpet válasza:
- Apa, mondani szeretnék valamit!
- Igen fiam?
- Tegnap elvesztettem a szüzességem.
- Gratulálok, fiam! Gyere, üljünk le, igyunk egy sört.
- Hááát... ülni azt még nem tudok...
:)
Egyébként minek az ilyet másnak bejelenteni? Ezt sosem értettem...
7/7 anonim válasza:
A vasárnapi nagy ebédnél, amikor a széleskörű nagy család köbe üli a terített asztalt, az első aperitif koccintása előtt kell szót kérni. Elég néhány egyszerű mondatba foglalni az eseményt, a lényeg, hogy hangosan lassan és érthetően beszélj, hogy a történetedet mindenki világosan megértse. Nem szerencsés, ha nagyapád visszakérdez a részletekre, mert valamit nem jól hallott, ezért mindig pontosan fogalmazz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!