Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem pipsziztem le a barátomat, és most haragszik rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
19/l
:ssssss
2011. jún. 24. 14:42
11/26 anonim válasza:
Hagyd ott a p*csába azt a kihasználós f*szfejt!
És keress egy normális pasit. pl engem xDD
Nah, de most komolyan hagyd el, mert csak kihasznál.
12/26 anonim válasza:
Ha emiatt haragszik tényleg hagyd a p*csába !
13/26 Pj0tr válasza:
Ezért haragszik? Akkor szarjál rá... XD
14/26 anonim válasza:
És még mindig érhet meglepetés ezen az oldalon!
15/26 anonim válasza:
Hát ha 19éves fejjel ilyen magas szellemi és nyelvtani színvonalú kérdést sikerült föltenned, jobban teszed ha lecumizod, mert másra nem nagyon vagy jó.
18/26 anonim válasza:
Világbajnok kérdés, azt hiszem ezzel történelmet írt a kérdező.
19/26 anonim válasza:
Pipszi :DDD Istenem! :) Mekkorát röhögtem és a válaszok :) Hát figyu megpróbálok komolyan válaszolni, már amennyire lehet.Haragszik rád mert nem pipszizted le, hát akkor ne késlekedj és pipszizd le most!!! (:
20/26 anonim válasza:
Sz0pd le, vagy hagyd ott és ne keserítsd tovább az életét.
Az eszem megáll a sok nyávogós, fujjolós libától. Én soha nem erőltetem a témát, de ha nem szopik valaki, hamar elválnak útjaink. Szerencsére ritkán fogok ki ilyeneket, lehet azért, mert elkerülöm a tízenéves korosztályt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!