Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és barátnőmmel ha lefekszünk néha van olyan hogy közbe lelankad és egyszerűen nem tudok elmenni. Mitől lehet? Esetleg impotencia?

Figyelt kérdés
Bnőm magát hibáztatja és ez nagyon zavar, mert tudom hogy velem van a probléma mert ő mindent jól csinál. ( egy konkrét eset, ha pl nagyon meleg van ott ahol vagyunk akkor szinte biztos h megesik velem h lelankad és nem tudom miért ) Milyen más okai lehetnek ennek? Nagyon zavaró számomra, bár eddig szerencsére kevésszer fordult elő, de azóta az önbizalmam is igencsak megcsappant...
2009. márc. 25. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nálunk a kapcsolatunk elejétől vannak ilyenek csak párom 32 éves több mint 1 éve vagyunk együtt terhes vagyok és már engem is kezd kikészíteni a dolog mert saját magam hibáztatom persze páromnak is eléggé kellemetlen a dolog néha mondogatja hogy elmegy majd az orvoshoz de semmi nem történt még lehet hogy csúnya dolog de megzsaroltam 3 hét van a szülésig és ő nagyon szeretne ott lenni de mondtam neki ha nem megy el az urológushoz nem engedem hogy ott legyen nah ezen most nagyon elgondolkodott szerintem az ő önbizalmán stb is nagyon nagyot lökne ha megoldódna ez a gondja és nem úgy indulnánk a szexnek hogy az jár a fejünkbe vajon most sikerülni fog mert szerintem ez is ront az egészen

2009. márc. 25. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
megesik neha velunk is....talan attol lehet h zavarban vagy h nem fogsz jol teljesiteni..... uljetek le es beszeljetek meg baratnoddel az egeszet....talan nem jegyesed az illeto?
2009. márc. 25. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű...tudatod alatti dolog...kívánod a bnődet,de lehet mégse...Talán túl sok a gondod,meg nem oldott lelki probléma.Nem kell egyből urológushoz futni.Próbálj lazítani és átengedni magad a szexnek.Ha stresszelsz bármin is,gyakran előfordul a lankadás.
2009. márc. 25. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy elég csak egyszer elterelni a gondolatot valami negatív, a kapcsolattal vagy a szexuális teljesítménnyel kapcsolatos dologra, bármire, amin stresszelni lehet, és vége van. Tudat alatti a dolog, nehéz kontrollálni. Mindenképp vizsgáltassa meg magát, sőt, beszélgessen el az urulógussal, nyugtassa meg.

Amikor először barátnőm lett (18 éves múltam el pont), akkor egyből eszembe jutott, hogy előbb-utóbb lesz szex is. Ennek a stresszelésnek az lett a következménye, hogy fájtak a golyóim, az egész alhasam, nem volt merevedésem egyáltalán. Ennyire tudja befolyásolni a stressz a dolgot.

2009. márc. 25. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Én csak azért aggódom hogy orvos lesz a dologból mert nem mindig jön elő ez a dolog, de ha egyre gyakoribb lesz akkor komolyabb problémák is lehetnek velem. Nagyon remélem hogy csak átmeneti dolog...
2009. márc. 25. 23:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!