Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak és hogyan csináljam? Most konkrétan nekem kell majd rávezetnem ezekre a dolgokra.
Szóval mindketten 18 évesek vagyunk, én már 3éve nem vagyok szűz, ő még szűz,nem volt még lánnyal, egy hónapja vagyunk együtt, és ugye kezdődtek a testi dolgok.. de viszont nagyon "kölyök" még az ilyen témában, eddig jól haladt minden kívánjuk egymást stb. de pl. tegnap történt még az első ujjazás, amit nem is éreztem annyira jónak,meg túl gyors is volt, azt éreztem,hogy kicsit izgul,hogy jó legyen nekem, de hogy is fogalmazzak, én nagyon kívánom őt és szívesen belevezetem ezekbe a dolgokba, de szerintem semmit nem kell elsietni, mindent szép lassan, óvatosan akarok haladni. Azt akarom,hogy neki is a legjobb-legszebb élménye legyen ezzel kapcsolatban. Hogyan csináljam?
18/L
Kommunikáció!!! Mind verbálisan és nonverbálisan.
Én ezt tudom ajánlani! Vezesd a kezét, beszélj hozzá. Miközben kényeztet, mond el neki, hogy mit és hogyan szeretnél. Ha szeretnéd, hogy lassabban ujjazzon, akkor mond neki... vagy tedd a kezed a kezére és lassíts a tempón.. Mond neki, hogy így sokkal jobb.. :) Biztos örülni fog neki, hogy segítesz, és nem kell a "sötétben tapogatóznia" és találgatnia, hogy "vajon ez jó neki?"...
23/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!