Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok perverzek vagytok? És ha igen. Akkor milyen ilyen vágyatok/szokásotok van?
Figyelt kérdés
ha lehet korral2011. jún. 24. 00:23
31/51 A kérdező kommentje:
RuLeZ.
Várok még válaszokat.
Priviben is jöhet.
2011. júl. 3. 18:53
32/51 anonim válasza:
Utolsó lány,mennyire gondolod komolyan? :D:D:D:D:D
33/51 A kérdező kommentje:
RuLeZ.
2011. júl. 3. 20:45
36/51 A kérdező kommentje:
RuLeZ.
Mé-má? ;) :D
2011. júl. 3. 23:10
37/51 anonim válasza:
Nem zavar,hogy 17 éves vagyok? :D Mármint,a 20 éves lánytól kérdezem,aki kipróbálná lánnyal.:D
38/51 anonim válasza:
Igen kipróbálnám. Szerintem nagy valószínűséggel ki is fogom ... ha akad rá partner :)
39/51 anonim válasza:
Izgató.:D Én is akkor,ha akadna rá partner. De nagyon tetszik a dolog,és vonz,szóval benne lennék.:);):D
40/51 A kérdező kommentje:
RuLeZ!
És pasival is vagy csak lánnyal?
2011. júl. 5. 20:20
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!