Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a női homoszexualitás szinte TELJESEN elfogadott, míg a férfi egyáltalán NEM?
Gondolkodj! Két gyöngéd nő kényezteti egy mást az olyan esztétikus de 2 pasi?????
hát nem tul szép....
Azért tűnik így mert, a nők teljes mértékben tesznek rá, ha 2 nő egymással enyeleg, de a pasik már nem tudják szó nélkül megállni fordított esetben.
Tiszta vicc, mintha ők is azonnal melegekké válnának, amint látnak/hallanak ilyen esetről...
El vagy tévedve. Lány vagyok, meleg, és támadtak már meg az utcán minket, nem is egyszer. :/
HOL teljesen elfogadott? :/
Azért mert a női test esztétikus, és a filmekben mutatott leszbik esztétikusak. Ellenben az hogy fütykösöket dugdosnak a kakis fenekükbe egymásnak izzadságszagú férfiak, az elég gáz és undorító, a nők szerint is.
Egyébként a leszbikus nőket csak nézni szeretem, élőben nem szeretem őket, mivel nem velem dugnak hanem egymással :D
Jobban belegondolva..tényleg bűn rondák a leszbi csajok.
Talán ezért. Mert elbánt velük a természet...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!