Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudott ez a nő dolgozni?
23.48
Akkor azt mondom, hogy aznapra már ne vállaljon melót! Most veszített egy ügyfelet.Igaz, amúgy sem mentem volna vissza hozzá, mert nemrég fogyott 35 kilót (saját elmondása szerint) és olyan ráncos hasa volt, mint egy öregasszonynak. Plussz a feje is ronda volt és kinézett vagy 45-nek, holott csak 28 éves.Majdnem visszafordultam az ajtóban, amikor megláttam.
Ilyet csak akkor szoktak mondani a profik,ha nem mostál fogat,és vécékagylószaga van a pofádnak...
XD
Unta a banánt.
Hát ez K1 , de nem a küzdősport hanem a film.
Mi a francért mész 6 ezer forintos kur vához. Főleg hogy írod nagyom hím tagod is van. Szex chaten, direkt numerát fixálhatsz ingyen.
Az ég ok ha valaki egy normálisabb 15-20ehez megy mert olyan nőt, amúgy már hetek alatt lehet csak beszervezni.
De könyörgöm vakon is, bár van kép küldés is a világon. Szex chaten is jobbak vannak ugrásra készen.
00.56
Már három éve chatelek, de onnan még nem jött össze senki sem nekem.
A másik dologban viszont igazad lehet, legközelebb inkább spórolok majd egy komolyabbra, aki nem csak fekszik, mint egy darab deszka és ki is néz valahogy.
Chat lecke: Ne írj centit max, privibe ha kérdi! Nyugodtan írd hogy az átlagosnál nagyobb, mert az figyelmesség is.
Vad szexre vágysz meg hasonlókkal fűszerezd írásod. De ne túlzottan! És szertőnek aposztrofáld magad, ne pasinak numeragépnek! Külsődről írj és érdeklődj a belsőjéről!
Legyél irányító, de csak normálisan!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!