Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudott ez a nő dolgozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudott ez a nő dolgozni?

Figyelt kérdés
A múlt héten elmentem k...-hoz. Befizettem 6000-t egy félórára és nekikezdtünk. Azonban alig öt perce ment, amikor szólt, hogy ha lehetne, menjek el gyorsan, mert nem esik jól neki. Pedig finoman csináltam, de azt mondta, hogy túl vastag és kemény és kisebbekhez van szokva. De ezt nem értem, nem vagyok extrém nagy, csak viszonylag nagy. Dehát őbenne már volt egy jópár, szóval nem értem, hogy tudott ő dolgozni, ha én sok voltam neki?
2011. jún. 23. 23:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

23.48

Akkor azt mondom, hogy aznapra már ne vállaljon melót! Most veszített egy ügyfelet.Igaz, amúgy sem mentem volna vissza hozzá, mert nemrég fogyott 35 kilót (saját elmondása szerint) és olyan ráncos hasa volt, mint egy öregasszonynak. Plussz a feje is ronda volt és kinézett vagy 45-nek, holott csak 28 éves.Majdnem visszafordultam az ajtóban, amikor megláttam.

2011. jún. 23. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szar vagy akkor szar vagy, ezen nincs mit ragozni.
2011. jún. 23. 23:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
6ezerért m it akarsz ??? luxus prostit???
2011. jún. 23. 23:58
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Adjon vissza ötezret és kvittek vagytok.
2011. jún. 24. 00:01
 15/26 anonim ***** válasza:

Ilyet csak akkor szoktak mondani a profik,ha nem mostál fogat,és vécékagylószaga van a pofádnak...

XD

2011. jún. 24. 00:11
 16/26 anonim ***** válasza:
Ennyi hülét egy rakáson XDDD
2011. jún. 24. 00:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Unta a banánt.

Hát ez K1 , de nem a küzdősport hanem a film.

Mi a francért mész 6 ezer forintos kur vához. Főleg hogy írod nagyom hím tagod is van. Szex chaten, direkt numerát fixálhatsz ingyen.

Az ég ok ha valaki egy normálisabb 15-20ehez megy mert olyan nőt, amúgy már hetek alatt lehet csak beszervezni.

De könyörgöm vakon is, bár van kép küldés is a világon. Szex chaten is jobbak vannak ugrásra készen.

2011. jún. 24. 00:56
 18/26 anonim ***** válasza:
"Hogy tudott ez a nő dolgozni?" - Gyorsan.
2011. jún. 24. 01:01
 19/26 A kérdező kommentje:

00.56

Már három éve chatelek, de onnan még nem jött össze senki sem nekem.

A másik dologban viszont igazad lehet, legközelebb inkább spórolok majd egy komolyabbra, aki nem csak fekszik, mint egy darab deszka és ki is néz valahogy.

2011. jún. 24. 01:12
 20/26 anonim ***** válasza:

Chat lecke: Ne írj centit max, privibe ha kérdi! Nyugodtan írd hogy az átlagosnál nagyobb, mert az figyelmesség is.

Vad szexre vágysz meg hasonlókkal fűszerezd írásod. De ne túlzottan! És szertőnek aposztrofáld magad, ne pasinak numeragépnek! Külsődről írj és érdeklődj a belsőjéről!

Legyél irányító, de csak normálisan!

2011. jún. 24. 01:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!