Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dobjam fel? Három éve járunk. Orál anál rendben, szeretjük 1mást. De azért 3 év hosszú idő. Szerintetek hogy tudnám izgalmasabbá tenni a sexet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 22:41
1/14 anonim válasza:
Ha pasi vagy,sehogy.
ha csaj vagy..hmmm..volna pár 5letem:P
2/14 A kérdező kommentje:
Csaj vok XD!
MIlyen ötletek?
2011. jún. 23. 22:46
3/14 anonim válasza:
Én lány vagyok és ugyan ebben a helyzetben!Tippeket légyszi!Megköszönném! :)
4/14 anonim válasza:
Fogd meg a lábánál meg a hónaljánál erősen megragadod, lendít ééééééés dob, csak vigyázz, hogy utána elkapd.
Btw szerepjátékok jók erre, pl. te vagy a börtönőr ő meg a rab, vagy te a kalóz ő meg a szajha, esetleg te a beteg ő meg a nővérke, számtalan ilyet ki lehet találni.
5/14 anonim válasza:
Illetve nálatok ez fordítva...elég szarul venné ki magát a férfi nővér... :D
7/14 anonim válasza:
3 év azért nem olyan hosszú idő... Használjátok a fantáziátok. :P
Akit szeret az ember azzal mindig tud szenvedélyesen szeretkezni.
8/14 A kérdező kommentje:
Az aa baj hogy az első 2és fél évben tul aktívak voltunk xd ( napi 3-4 átlagban ),szoval már nem nagyon tudunk újat mutatni 1másnak:(
2011. jún. 23. 23:01
9/14 anonim válasza:
Lista: 5 hely, amit Te, 5 hely amit Ő ír fel. Szeptemberig ezeken a helyeken csináljátok legalább egyszer. Pl:
1. Balaton
2. Kilátótorony
3. ...
Az új helyek izgalmasak!
10/14 anonim válasza:
Ó ti szegények! Mi lesz veletek 20-30 év után? Ha csak rágondoltok a másikra, elalszotok majd az unalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!