Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőre szerintem nagyon hamar elmegyek, a másodiknál viszont sokáig bírom. Vélemény?
Sziasztok!
Nem vagyok még túl tapasztalt, lehet, hogy ezért van.
De az első élvezés (szerintem) nagyon hamar bekövetkezik, akár szájjal csinálja a barátnőm, akár behatolok.
A másodikra viszont már szinte alig megyek el, úgyhogy akkor már tovább bírom:)
Ez később fog változni? Vagy hogy lehetne ezen egy kicsit egyensúlyozni? Vagy jól van így? Vagy írjatok valamit:) Lányok...ciki ez?:))
18/F
Lehet azt szép lassan is.
Nem úgy,mint a nyulak XD
Háát, az elsőhöz nem kell 10 perc se, a másodikhoz meg jóval több, mint fél.
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Azért egy-két lányra is kíváncsi lennék, milyen ez lány szemmel.
A barátnőm azt mondta, amíg a második így megy, addig nem zavarja...:)
ettől krvára nem kell megijedni hogy csak veled van :)
elárulom pasik 80%-a ilyen. gyúrni lehet rá hogy ne menj el gyorsan, azt a 5-10 percet bőven ki lehet tolni 25-45 percre is (első aktus).. nem csak attól élvezel el amit érzel, mert jóformán elvész. attól kapsz ingert ahogy a barátnőd nyög, liheg, néz, mozog és még sorolhatnám... és nem nem ciki. nem azt mondom neked, hogy gondolj másra, vagy más valakire :) miközben csinálod, de valahogy próbálj nem csak a te élvezetedre hajtani! ha érzed hogy jön a vég akkor kis stop és asszonyka ingerlés máshogy és már is jobb :)
remélem tudtam segíteni.
24/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!