Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elsőre szerintem nagyon hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőre szerintem nagyon hamar elmegyek, a másodiknál viszont sokáig bírom. Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok még túl tapasztalt, lehet, hogy ezért van.

De az első élvezés (szerintem) nagyon hamar bekövetkezik, akár szájjal csinálja a barátnőm, akár behatolok.

A másodikra viszont már szinte alig megyek el, úgyhogy akkor már tovább bírom:)

Ez később fog változni? Vagy hogy lehetne ezen egy kicsit egyensúlyozni? Vagy jól van így? Vagy írjatok valamit:) Lányok...ciki ez?:))

18/F

2011. jún. 23. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet azt szép lassan is.

Nem úgy,mint a nyulak XD

2011. jún. 23. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ez fasza.
2011. jún. 23. 21:34
 3/8 Dexy ***** válasza:
Nincs evvel semmi gond. Nagy átlagban ez így van. Pl.: első 10 perc, második fél óra ...
2011. jún. 23. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig próbáld meg az elsőt húzni ameddig csak tudod. Később még lehet gondod belőle, amikor ugye nem pöccre indul a szerszám pláne nem egymásután kétszer. :D
2011. jún. 23. 22:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Háát, az elsőhöz nem kell 10 perc se, a másodikhoz meg jóval több, mint fél.

Köszönöm az eddigi válaszokat:)

Azért egy-két lányra is kíváncsi lennék, milyen ez lány szemmel.

A barátnőm azt mondta, amíg a második így megy, addig nem zavarja...:)

2011. jún. 23. 23:43
 6/8 Dexy ***** válasza:
A HARMADIK AZ ÉN VOLTAM ÉS LÁNY:)
2011. jún. 24. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:

ettől krvára nem kell megijedni hogy csak veled van :)

elárulom pasik 80%-a ilyen. gyúrni lehet rá hogy ne menj el gyorsan, azt a 5-10 percet bőven ki lehet tolni 25-45 percre is (első aktus).. nem csak attól élvezel el amit érzel, mert jóformán elvész. attól kapsz ingert ahogy a barátnőd nyög, liheg, néz, mozog és még sorolhatnám... és nem nem ciki. nem azt mondom neked, hogy gondolj másra, vagy más valakire :) miközben csinálod, de valahogy próbálj nem csak a te élvezetedre hajtani! ha érzed hogy jön a vég akkor kis stop és asszonyka ingerlés máshogy és már is jobb :)

remélem tudtam segíteni.

24/F

2011. jún. 26. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia én lány vaok 15 éves, sztem semmi probléma nincs ezzel. Elsőt próbált kicsit tovább húzni, lassan indulj el stb.. a 2. meg sztem potn jó ahoyg van
2011. jún. 26. 17:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!