Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok is így van ez szex közben, vagy ez nem normális?
Figyelt kérdés
Barátomnak nem szokott teljesen kemény lenni a farka aktus közben. a legelején és az orgazmus előtt kb 5-10 másodperccel keményedik meg nagyon, de közben nem annyira. ez mitől van? nem élvezi? néha nem is vagyok biztos abban, h kemény-e még.2011. jún. 23. 20:53
1/12 anonim válasza:
Ez az eredménye ha a szex elsilányul és rutinná válik.
3/12 anonim válasza:
Gépiesen csináljátok,mintha kötelező lenne..
Váltsatok pózokat is,és közben is lehet ezt azt csinálni...
4/12 A kérdező kommentje:
mindenfélét szoktunk közben csinálni. bár mostanában ráállt a lovagló-kutyapóz kombóra és nehéz rávenni h magától is pózt váltson. de olyankor sem más a helyzet
2011. jún. 23. 21:40
5/12 anonim válasza:
Lol a pasid eltunyult. a lovagló-kutya kombó dominanciája és a lankadó cerka ennek a biztos jele.
6/12 A kérdező kommentje:
hogy hozzam megint lázba? (sokmindent próbáltam már, szóval az általánosabbakat most ne hozzuk fel)
2011. jún. 23. 22:01
7/12 anonim válasza:
Milyen szerencse,hogy lábimádó (is) vagyok..
Ha meglátom a barátnőm talpacskáját,máris kiszakad a műszerem a helyéről..:P
8/12 A kérdező kommentje:
22:03 te hány kérdéshez írod ezt a választ? m láttam már máshol is...
2011. jún. 23. 22:08
9/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy hozd lázba. Vegyél szexi fehérneműt, combfixet mittudomén. Vagy támadd le váratlanul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!