Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat a szexre?
19 éves lány vagyok 23 éves fiúval. A barátom nem egy átlagos srác, valahogy elég visszahúzódó, kicsit szorongó, érzelmeit nehezen kimutató típus. Meg szűz is, bár kicsit nehéz felfogni egy ilyen jó pasi hogy lehet az :):) . Szóval egymás simogatására már sikerült rávinnem, már kezdi élvezni is, de a szexről egyelőre hallani se akar. Azt mondja még nem érzi úgy hogy képes lenne rá, hogy még nincs felkészülve mentálisan. Pedig nincs gond a méretével, valami más gátlás van benne. Talán otthon nem volt minden rendben a családjával.
Mindketten nagyon szeretjük egymást, és ez ilyenkor természetes lenne, de ő ezt valahogy nem így látja. Kizárt hogy másik nő lenne a dologban, nem az a megcsalós típus.
Hát ez nehéz én is 23 éves vagyok mint a pasid,de ha oda kerülne a sor én belevetném magam földi jóba.
Szerintem próbáld meg lelkileg hatni rá.
Nyilván b*zi.
Hetero pasi ilyet nem mond a dugásra, hogy "lelkileg nincs felkészülve rá".
Térdelj le előtte úgy, hogy bekötözöd a szemed és nagyra nyitod a szádat a nyelvedet meg kinyújtod! Maradj így 1 percig, ha nem lesz a szádban a pénisze akkor ne is foglalkozz vele hagyd a p.csába!
27/F
egyszerű!odamész hozzá amikor kettesbe vagytok!letapizod,leszeded a ruhát róla azt csokolom ha erre elfut a csávó akkor sajnos az buz i ezt nem sértésből mondom!
a 12 éves fiuk készenvannak lelkileg egytöl eggyig ne hülyéskedj 23 évesen!probáld ki amit irtam ha nem jön be akkor sulyos gondok vannak!helyes írásért bocsánatot kérek!
Próbálj vele sokat beszélgetni, ezáltal kideríteni és megérteni az okát, hogy miért nem akarja még a dolgot. Légy neki egy stabil támasz az életében, éreztesd (szavakkal és tettekkel) vele, hogy bízhat benned, nincs mitől félnie. Lehet, attól tart, hogy elrontja a dolgot, és te kiábrándulsz belőle. Ha valóban jó pasinak tartod, akkor ezt is éreztesd vele, legyen önbizalma. Teremts olyan szituációkat, ahol ellazulhat, feloldódhat előtted, ezáltal meg is nyílhat.
Remélem segítettem.
Nem meleg...
Valahogy az egész szexualitáshoz olyan gátlásosan viszonyul. Én voltam az első aki eljuttatta a csúcsra, korábban még csak nem is csinálta magának.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!