Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az a lábfétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a lábfétis?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit különösen felizgatnak a szép lábak.
2009. márc. 25. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A fétis jelentése

A fétis egyrészt mindannak a gyűjtőneve, amit általában értünk alatta, azaz magába foglalja azokat, akik láncokban, szögekben, bőrben, pvc-ben, talpig feketében érzik jól magukat, és az összes olyan tárgyat, amit fetisizálhatunk. Cipőket, kesztyűket, lufikat, mindenfélét. Amikor azt mondjuk gumi fétisem van, akkor nem feltétlenül gondoljuk azt, hogy a gumi simogatása nagyfokú gyönyörhöz és lelki kielégüléshez vezeti az illetőt, köznapi értelemben inkább azt gondoljuk, olykor szívesen visel magán gumiból készült dolgokat. A fétis másik jelentése, ami inkább a szexuálpszichológiai meghatározás, az az, mikor egy tárgyat bálványként imádunk, és minden szexuális örömünk ebből fakad, azaz a fetisizált tárgy jelenléte nélkül nincs is izgalom, nincs szex, nincs orgazmus. A fetisiszta tehát ebben az értelemben függő. Filmek is készültek a témát feldolgozva a befogadható kategóriában is, ilyen a Selyem sikolya, melynek főhőse az áruházban rendszeresen elveszti az eszét, ha megérint egy selyem anyagot. Egyik kedvenc fétis filmem a Párnakönyv Greenawaytől, melyben a főhősnő gyerekkorától kezdve rabja annak, ha a testére írnak. A fétis tehát nem feltétlenül a bőrösöket és a feketébe öltözötteket jelenti, hanem valami egészen mást is, valamit, ami sokkal finomabb, intimebb.

Más szóval lábimádat.

2009. márc. 25. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Én rövid leszek! Pl.: Amikor a talpadra élvez az illető. Vagy még pl lábnyalogatás, a péniszt vagy a vibrátort a lábadhoz dörzsöli stb.. Ha jól tudom kihagyja a vaginális és orális szexet és csak a lábra koncentráll.
2009. márc. 25. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van a környezetedben ilyenre példa, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, nagyon megköszönném
2009. máj. 27. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lábfétis: Talpak nyalogatása, simogatása, masszírozása, lábujjak gyengéd szopogatása, boka lábfej, csókolgatása simogatása, has, mellkas, nyak és fej megtaposása.
2009. aug. 31. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Engem a barátnőmrendszeresen kielégít lábbal...

élvezem, ő is élvezi akkor nincs ezzel semmi baj sztem.

imádom minden porcikáját csókólgatni, puszilni igy persze szoktam a lábujjait is és nagyon szereti.

Jah és ugy mellesleg fantasztikus érzés mikor a lábával kiveri nekem. Most akkor lábetisiszta vagyok? hülyeség!

Ha kézzel veri ki akkor meg kézfetisiszta vagyok vagy mi? :D

Ebben a mai világban nem tudom mért nem birják elfogadni a lábbal való kielégítést, női láb csókolgatását, megbámulását stb.

2010. júl. 23. 19:39
 7/8 Asdfgh78 válasza:
100%

Sokan perverziónak tekintik ezt a dolgot, pedig nem feltétlenül az. Ha mondjuk kizárólag ez a dolog izgat fel és csak ettől tudsz élvezni, akkor az gáz. Ha viszont a pároddal szeretitek egymást és megbeszéled vele, hogy neked tetszik ez a dolog és örömet okoz számodra, akkor nincs része lehet az együttlétnek.

Magam is szeretem ezt a dolgot, a barátnőm is elfogadta. Szerinte jó dolog. Természetesen minden porcikáját nagyon szeretem, így nem okoz ez gondot. Meg amúgy sem lehet ez gond, ha a társad nem érzi azt, hogy csak a lábára gerjedsz és más nem is érdekel.

2010. aug. 18. 11:53
 8/8 anonim válasza:
61%
Az gáz, ha CSAK a lábakat szereted, és csak attól van merevedésed, de ha a lábakat IS szereted jobban az átlagnál az nem gond. Egyet értek azzal a válaszadóval is, aki arról írt, hogy a csaja lábbal is ki szokta neki verni, de abban nincs igaza, hogy nem létezik ilyen, vagy hogy hülyeség. Igenis létezik, de a legtöbb esetben nem krónikus betegséget jelent, hanem egyszerű lábszeretet.
2012. júl. 3. 15:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!