Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tud elélvezni a párom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud elélvezni a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és 3 éve vagyunk a kapcsolatban. Elsők voltunk egymásnak, egyikünk se volt mással. 12cm-es a szerszámom, a barátnőm nagyon ritkán tud elélvezni szeretkezés közben hüvelyen keresztül. Csiklóval nincs semmi gond, ott minden oké. Lehet, hogy kicsi vagyok neki? Nem illünk össze? Vagy csak kevés a tapasztalatunk? Van hogy egy órán keresztül csináljuk, én elmegyek, utána meg már nincs kedve. Megkérdeztem tőle, hogy hogyan szereti a legjobban, azt mondta mindenhogy jó, de egyiknél sem érzi, hogy elélvezne.
2009. márc. 25. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem elélvezéshez kicsi lenne 12 cm, lehet, hogy neki is, de az is lehet, hogy egy 20 centissel se érne el orgazmust.. hüvelyi orgazmusra nagyon kevesen képesek és szerintem nagyon sok dolognak (méret, technika, izgatottság) stimmelnie kell, hogy összejöjjön.
2009. márc. 25. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy bármi gond is lenne. Sok nő csak csikló orgazmusra képes. Ha már néha el tud menni hüvelyben, akkor nincs gond. A tapasztalat is segíthet.
2009. márc. 25. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
próbálkozz ujjazással. keresd meg a Gpontot, legyen pár alkalom, amikor nincs szex, csak te elégited ki őt, kézzel. egyrészt neki is segit megszokni az érzést, másrészt te is megtapasztalod, hogy pontosan mi jó neki.
2009. márc. 25. 08:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagyon sok nő nem képes a hüvelyi orgazmusra, pl. a nejem sem. Ezzel megtanultunk együtt élni, a csiklót kell izgatni szeretkezés közben, úgy már minden OK.

Állítólag meg lehet tanulni a hüvelyi orgazmust, "nekünk" nem sikerült, de ettől még teljes a szexuális életünk.

2009. márc. 25. 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekm sem megy az elélvezés, még a csiklói sem, és szerintem nem teljes a szexuális élet, amíg ez nem megy, hiába szeretem a párom, ez hiányzik:(
2009. márc. 25. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
És az, hogy megtanultak vele élni, hogy a feleségének nem megy, vagyis beletörődtek, attól még nem teljes a szexuális életük.a pasinak könnyű, mert neki akkor is jó. nem teljes a szexuális életük , legfeljebb a férjnek, megnyugtatta magát, hogy ez soknak nem sikerül , de csiklói van, akkor már jó is a feleségének, hát szép !
2009. márc. 25. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérd meg azért, hogy próbálja meg felfedezni, hogy mégis mire van szüksége az orgazmushoz. Azt, hogy kicsi vagy-e hozzá, csak ő tudja. Esetleg próbálkozhat azzal, hogy közösülés közben izgatja magát.

Én is ismerek olyat, aki már öt éve több férfivel is volt, de nem tudta elérni az orgazmus egyszer sem. Szerencsére a tanácsaim végül segítettek neki... :)

2009. márc. 25. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a méret miatt nem tud elmenni. A páromnak 20 centi, de így sem tudok hüvelyi úton elmenni (csak nagyon ritkán jön össze). A csiklót kell tényleg ingerelni, vagy a g pontot keresni. Attól még élvezetes lesz a szex, hogy a csiklót ingerled.
2009. márc. 25. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
És hogyan segítettek a tanácsaid????Miket tanácsoltál????
2009. márc. 25. 13:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!