Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az óvszer lehet a probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az óvszer lehet a probléma forrása?

Figyelt kérdés

Kicsit "ciki" a problémám... Ezért mindenkit tisztelettel megkérek hogy NE szóljon hozzá ha nem tud értelmesen. Szóval nem szeretném ha engem osztanátok..

TEHÁT: A párommal szeretkezni próbáltunk. Mindkettőnknek az első lett volna. Az előjáték sokáig elhúzódott szerettem volna hogy emlékezetes legyen. Egymást kényeztettük sokféle képpen. És mikor már úgy gondoltuk a szerelmem felhelyezte a férfiasságomra az óvszert és a merevedésem nem volt teljes. Mondhatni - nagyon égő - lelankadt a farkam...

A gumi lehet a baj? Talán allergiás vagyok rá? Vagy lehet, hogy ezért történt, mert túlságosan izgultam? Segítséget kérek!

Egy 17 éves férfiú...

2011. jún. 23. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nincs, egyszerűen csak izgultál és még nem volt annyira természetes, mint pár hét múlva lesz. Ne aggódj, szeretgessétek egymást addig tényleges behatolás nélkül, aztán meglásd egyszer csak olyan kackiás lesz, hogy nem lehet majd vele bírni :) Fel a fejjel.
2011. jún. 23. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
sokaknál előfordul, hogy ahogy felhelyezik az óvszert, lelankad. próbáltad már magadnak rátenni? legközelebb próbáld meg te. közben gondolj a barátnődre, nézd, izgasd magad...
2011. jún. 23. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
A párommal is ez volt a helyzet, mindketten ugyanúgy szüzek voltunk. A terhesség kockázatát vállalva az első pár lökést óvszer nélkül csináltuk, és utána helyeztük fel (ilyenkor már nem lankadt le), viszont ezt a módszert SENKINEK SEM AJÁNLOM! A túl sok előjátéktól is lankadhat, illetve valószínűleg nagyon izgultál. Próbáljátok kicsit kevésbé elhúzni az elejét, és közvetlenül a felhelyezés előtt izgasson a párod. A lényeg, hogy ne izgulj miatta, mert a stressz csak ront rajta! Min kb. 5* futottunk neki, mire sikerült.
2011. jún. 23. 20:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Mi 3 óvszert elhasználtunk és egyszerűen nem sikerült. Mindig lelankadt...: /
2011. jún. 23. 20:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden esetre köszönöm a segítséget! (:
2011. jún. 23. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak az nagy izgalom lehetett az oka a problémádnak.

Esetleg próbálgasd hogy saját magadnak húzod fel az óvszert akár egyedül. Vagy segíthet a párod is persze....

A lényeg, hogy ne stresszelj mert az negatívan befolyásolja a merevedést.

No para, halyrá menni fog! :)

2011. jún. 23. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
bocs az ly-os hajráért. :D
2011. jún. 23. 21:06
 8/11 tomi1963 válasza:
kevesebb előjáték és akkor fog menni :)vagy ha lelenkadna kérd meg a barátnődet,hogy segítsen be egy kis orállal és ha felált akkor hajrá!
2011. jún. 27. 19:52
 9/11 tomi1963 válasza:
ja és amúgy nálam is megtörtént ez már
2011. jún. 27. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekünk hosszú előjátéknál sem volt ilyen probléma az első alkalommal, bár lehet az is közrejátszott, hogy akkor már évek óta pettingeltünk, "pancsoltunk a mélyvízbe ugrás előtt".

Ugyanazt tudom mondani: túlzottan izgultál, akár tudatosan, akár tudat alatt. Ezzel pedig nincsen semmi baj, nem ciki, nem szégyellnivaló:)

2011. jún. 27. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!