Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer lehet a probléma forrása?
Kicsit "ciki" a problémám... Ezért mindenkit tisztelettel megkérek hogy NE szóljon hozzá ha nem tud értelmesen. Szóval nem szeretném ha engem osztanátok..
TEHÁT: A párommal szeretkezni próbáltunk. Mindkettőnknek az első lett volna. Az előjáték sokáig elhúzódott szerettem volna hogy emlékezetes legyen. Egymást kényeztettük sokféle képpen. És mikor már úgy gondoltuk a szerelmem felhelyezte a férfiasságomra az óvszert és a merevedésem nem volt teljes. Mondhatni - nagyon égő - lelankadt a farkam...
A gumi lehet a baj? Talán allergiás vagyok rá? Vagy lehet, hogy ezért történt, mert túlságosan izgultam? Segítséget kérek!
Egy 17 éves férfiú...
Szerintem is csak az nagy izgalom lehetett az oka a problémádnak.
Esetleg próbálgasd hogy saját magadnak húzod fel az óvszert akár egyedül. Vagy segíthet a párod is persze....
A lényeg, hogy ne stresszelj mert az negatívan befolyásolja a merevedést.
No para, halyrá menni fog! :)
Nekünk hosszú előjátéknál sem volt ilyen probléma az első alkalommal, bár lehet az is közrejátszott, hogy akkor már évek óta pettingeltünk, "pancsoltunk a mélyvízbe ugrás előtt".
Ugyanazt tudom mondani: túlzottan izgultál, akár tudatosan, akár tudat alatt. Ezzel pedig nincsen semmi baj, nem ciki, nem szégyellnivaló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!