Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy szőrös a herém de a többi nem?
Figyelt kérdés
most megyek egy buliba ahol lesz vagy 40 csaj valoszinu sorra kerül a dugás téma is de a herémről nemtudom leszedni2011. jún. 23. 19:47
1/23 anonim válasza:
Látom te se hallottál még a sövényvágóról..
2/23 anonim válasza:
Fújós dezodor + öngyújtó = biztos siker.
3/23 anonim válasza:
Elég gáz, inkább fordítva lenne ideális: a here szőrtelen, a többi rövidre vágva. Miért nem tudod leszedni? Borotvával (persze óvatosan) maximum 10 percet vesz igénybe.
5/23 A kérdező kommentje:
nemtudom... alig látszik... meg minek? nincs rajta full szőr csak néhány szál szóval annyira talán nem tré
2011. jún. 23. 20:03
6/23 szamo77d válasza:
Nagyon vigyázz, mert csúnyán megsérülhetsz! Olyan furcsa
dolog ez a borotválás! Nem tudom, ki találta ki? Jó nagy
marha volt, az biztos! Nem muszáj ám követni a példát!
7/23 anonim válasza:
Szamo77d!
Miért volt olyan nagy marha, aki kitalálta a herezacskó szőrtelenítését? Sokkal esztétikusabb és higiénikusabb szőrtelenül. Mellesleg 10 éve borotválom (kéthetente), és egyszer sem sérültem meg.
24/F
8/23 anonim válasza:
Hát igen a hereborotválás az durva.
Bár kifeszítgetve a bőrt, már nem olyan vész.
9/23 A kérdező kommentje:
életlen borotva vág csak. (tapasztalat) na lehet rászánom magam, hogy tökéletes legyen, aztán jöhetnek a csajok, de ha megvágom akkor nagyon ideges leszek itt egyesekre! :D
2011. jún. 23. 21:17
10/23 anonim válasza:
Hajvágógép!Én is azzal küldöm!Legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!