Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigó srácoknak tényleg kis farkuk van?
Figyelt kérdés
Egy haverom mondta...2011. jún. 23. 19:23
1/7 anonim válasza:
Utazik egy nő és egy férfi a vonaton, és egymással szemben ülnek csendben egy kupéban.
Egyszer a nő pillantást tesz a férfi himvesszőjére mely nagyon kidudorodik a nadrágban és megszólal.
- Uram! Tudta hogy az indiánoknak van a leghosszabb, és a cigányoknak a legvastagabb farkuk?
Drága hölgyem had mutatkozzam be, Lakatos Winnetou vagyok!
2/7 anonim válasza:
Igen, a cigányoknak kis faszuk van.
3/7 anonim válasza:
Érdekes én úgy tudtam hogy az indiaiaknak nincs is faszuk csak makkjuk :)
4/7 anonim válasza:
Akkor a kínaiaknak hogy nevezik az a max 5 centist?! XD
A kérdésre válaszolva, nem nem igaz.
5/7 anonim válasza:
Nem indiaiakról volt szó a viccben, hanem INDIÁN-ról... A kérdésre válaszolva: Nem voltam még soha roma sráccal és nem is akarok...
6/7 anonim válasza:
kamu. a "cigó"-knak ugyan akkora van mint a többi ebmernek. én már láttam "cigó" faszt és fehér ember faszát és kb. ugyan akkora volt.
7/7 anonim válasza:
Az indiaiaknál (tudom az indián merült először fel) vannak a legkisebb péniszű népcsoportok. Ez tény. A cigányoknak, mivel sok félék, és nem kevesen indultak már vándorútra sem, és még több néppel keveredtek. Hát elég szélsőséges értékek között mozog a méret. A nagyon kicsi és a nagyon nagy is igaz (gyakori). és ez nem csak egyéni befolyások miatt. Hanem jellemzőek a határ értékek. Ez mellet a családon belüli házasság, igen rossz hatással van a nemi méretre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!