Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van maszti után. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Próbálom visszatartani, de havonta egyszer-kétszer csinálom, nem bírom ki. Utána viszont pokoli rosszul érzem magam, amiért ilyen mocskos dolgot csináltam. 24/F2011. jún. 23. 18:57
2/12 anonim válasza:
a maszturbalas bun! tiltja a tizparancsolat!!!
3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos.
2011. jún. 23. 19:01
4/12 anonim válasza:
Napi 3 után nekem is szokott. Napi 1 már okés, utána nincs bűntudatom. Szóval havonta egy-kettő egyáltalán nem gáz, nincs miért aggódnod.
5/12 anonim válasza:
Nem kellene hogy bűntudatod legyen, ez egy teljesen normális dolog, minden fiú/férfi csinálja :)
Vagy van barátnőd és azért érzed rosszúl magad?
6/12 anonim válasza:
Ha nem vagy vallásos, pláne nem értem, semmi okod nincs a bűntudatra. Nem mocskos dolog. Bakker, ha már a f*szveréstől így kiakadsz, mi lesz majd a szexszel? A bűntudatot felejtsd el mindenféle ilyennel kapcsolatban, mert később gondjaid lesznek.
7/12 A kérdező kommentje:
Szüleimmel soha nem beszéltünk szexről és valahogy nincs bennem az hogy ez normális lenne.
2011. jún. 23. 20:41
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm.
2011. jún. 23. 20:41
9/12 gargamella válasza:
nos hát nekem is van mindig..de tudom hogy ez nem jó,ez egy abszolúte természetes dolog,így mindig igyekszem beleélni magam az orgazmusba..el lehet felejteni,normálisan meg tudod magad tanítani..próbálkozz és mondogasd..áááh,milyen qrwa jó volt..én olyankor mindig lenyomatok magammal még pár menetet..hehe..na szetm ez segíteni fog..ha nem,akkor nem tudom..szexnél különben ezt sosem érzem..sz'al próbálkozz egy párral is..ha akkor is ezt érzed,akkor én nem tudom---bocs
10/12 A kérdező kommentje:
Emiatt nem is mertem próbálkozni párkapcsolattal. Gondolom egyből repülnék, ha kiderülne hogy ennyire taszít a szexualitás.
2011. jún. 23. 21:03
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!