Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen vagy sem orálisan kielégíteni egy lányt?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy kellemetlen íze van-e, vagy egyáltalán milyen érzés. L/182011. jún. 23. 17:49
1/9 WhiteLabel válasza:
Nincs kellemetlen íze, érzés igazából, nekem semmi különös, de imádom amikor élvezi és már a hátamat kaparja:)
2/9 anonim válasza:
Nincs kellemetlen íze...sőt én még szeretem is!!! És imádom csinálni a barátnőmnek..ő meg mégjobban imádja! :) 19F
3/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. De ha leszbikus kíváncsiság ihlette a kérdést akkor borzalmas íze van, tiszta rémálom :D
4/9 anonim válasza:
Vol bizony,hogy kellemetlen volt.
Abba is hagytam,mert olyan penetráns dögkút szaga volt a lánynak-ott-,hogy sok kézmosás után is éreztem...
5/9 anonim válasza:
így van, ha ki szeretnéd próbálni akkor borzalmas maradj a pasiknál :D
viszont pasiként szerintem eszméletlen jó élmény kinyalni egy lány punciját és élvezni ahogy élvezi
25/f
6/9 anonim válasza:
Én ezzel is úgy jártam, mint a cigivel és az itallal:
eleinte kicsit erőltetni kellett, de aztán...
7/9 Emily00 válasza:
az íze csak akkor lehetne kelemetlen ha a lány nem ápolná magát agy lehet hogy sós lesz kicsit ez attól függ h mit evett a csaj a napokban... de különben isteni jó érzés:D
8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lezbikus, a véleményetekre voltam kíváncsi. Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 23. 19:09
9/9 anonim válasza:
neked is van puncid, miért nem kóstolod meg?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!