Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van sok olyan lány, aki undorodik az orális szextől, ha neki kell csinálnia? Viszont ha neki csinálják, szívesen fogadja? Hol a fair play?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:36
1/5 anonim válasza:
Igazad van, itt sehol nincs itt fair play, ha undorodik tőle, de csinálnia KELL!
2/5 anonim válasza:
Az első kérdést kijelentésként is írhattad volna. Arra meg, hogy hol a fair play: pont ott ahol az élet minden területén (sehol).
3/5 anonim válasza:
Ki nem sz@rja le mi a fair play? -.- Én undorodom a szopástól, és csak nagyon-nagyon ritkán csinálom, a barátom viszont imád nyalni, pedig én nem várom el tőle... Egyáltalán nem zavarna ha ő sem csinálná nekem. Viszont nem fogok csak azért olyasmit csinálni amit utálok, mert ő csinálja...
4/5 anonim válasza:
mindenki azt csinálja amit szeret, ha ezek a vágyak találkoznak akkor szuper, ha meg nem akkor ott a vége
5/5 anonim válasza:
Na igen, szerintem is úgy fer, ha oda-vissza működik a dolog. Tehát ha valaki elvárja a másik féltől, hogy csinálja, akkor ő is bírja már ki (persze csak ha a másik igényt tart rá), vagy ha nem akarja csinálni, ő se várja el. Amúgy szerintem a lányok többsége nem undorodik tőle.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!