Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nem vagyok homoszexuális?!
A történetem lényege az, hogy sajnos egy kicsit félénkebb, úgymond "lányosabb" fiú vagyok, a hangom is "lányos" mások szerint, éppen emiatt diszkriminálnak, és elkönyvelnek engem homokosnak. Egyszerűen elegem volt ebből, én is abszolút a lányokra gerjedek, a fiúk egyáltalán nem érdekelnek, hogyan bizonyíthatnám be, hogy a "furcsa" stílusom ellenére 100% hetero vagyok?! Csak normális válaszokat várok.
20/F
szerintem ne törődj a könyvelőkkel:)
keress értelmes lányokat, udvarolj annak, aki tetszik
(sok értelmes, érzékeny, kedves lány inkább az ilyen fiúkat kedveli! az agressszív falubikái nem jönnek be náluk)
Keress egy aranyos kislányt, kezdj járni vele, azok meg,
akik kígyót-békát kiabáltak rád, pukkadjanak meg!
Uhh,sajnálom!:SVelem is ez van,csak lányban!Igaz,engem nem azért leszbiznek,mert fiús lennék,hanem volt egy-két jófej osztálytársam,akik szerint ez vicces,és elterjesztették...
Én már gondolkoztam rajta,hogy csak azért összejövök egy fiúval,hogy szálljanak már le rólam.Igazából még mindig gondolkozom rajta,de mivel nem lenne fair a sráccal,így lehet megkérek egy fiú barátomat,hogy legalább facebookon legyen a párom!:DBorzalmasan gyerekes,de nagyon bántó tud lenni,főleg,hogy barátkozni sem barátkozhatok lányokkal,mert félre értenek!
Kívánom,hogy megtaláld azt a lányt,akit szeretsz,és viszont szeret,akkor nem fogsz aggódni amiatt,hogy mások mit gondolnak rólad.
Bocsi,hogy választ nem adtam...de tudd,hogy nem vagy egyedül!:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!