Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bebizonyítani,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nem vagyok homoszexuális?!

Figyelt kérdés

A történetem lényege az, hogy sajnos egy kicsit félénkebb, úgymond "lányosabb" fiú vagyok, a hangom is "lányos" mások szerint, éppen emiatt diszkriminálnak, és elkönyvelnek engem homokosnak. Egyszerűen elegem volt ebből, én is abszolút a lányokra gerjedek, a fiúk egyáltalán nem érdekelnek, hogyan bizonyíthatnám be, hogy a "furcsa" stílusom ellenére 100% hetero vagyok?! Csak normális válaszokat várok.

20/F

2011. jún. 23. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mi lenne, ha nem azzal foglalkoznál, hogy mások mit gondolnak?
2011. jún. 23. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk...... lányokkal mutatkozol azok előtt akik ezt állítják rólad. :D
2011. jún. 23. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem ne törődj a könyvelőkkel:)

keress értelmes lányokat, udvarolj annak, aki tetszik

(sok értelmes, érzékeny, kedves lány inkább az ilyen fiúkat kedveli! az agressszív falubikái nem jönnek be náluk)

2011. jún. 23. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Vedd fel ahogy cidáznak és mutogasd meg mindenkinek :D
2011. jún. 23. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
sztem ne hordj V nyakú testhez álló pólót és öltözz pasisan. felejtsd el a rózsaszín undorító ingeket meg az ilyen újkeletű homokos diszkópatkány ruhákat. öltözz ffiasan, ennyi. (bár nem tudom hogy öltözöl) ja és a fejedet is nézd meg hogy milyen a séród.
2011. jún. 23. 18:40
 6/9 szamo77d ***** válasza:

Keress egy aranyos kislányt, kezdj járni vele, azok meg,

akik kígyót-békát kiabáltak rád, pukkadjanak meg!

2011. jún. 23. 19:03
 7/9 Pokolkutyus ***** válasza:
Menj bele a játékba és homoskodj velük...xD Fiúk közt ez megszokott...xD Ezért lehet hogy bevágódsz, vagy nemxD
2011. jún. 23. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Uhh,sajnálom!:SVelem is ez van,csak lányban!Igaz,engem nem azért leszbiznek,mert fiús lennék,hanem volt egy-két jófej osztálytársam,akik szerint ez vicces,és elterjesztették...

Én már gondolkoztam rajta,hogy csak azért összejövök egy fiúval,hogy szálljanak már le rólam.Igazából még mindig gondolkozom rajta,de mivel nem lenne fair a sráccal,így lehet megkérek egy fiú barátomat,hogy legalább facebookon legyen a párom!:DBorzalmasan gyerekes,de nagyon bántó tud lenni,főleg,hogy barátkozni sem barátkozhatok lányokkal,mert félre értenek!

Kívánom,hogy megtaláld azt a lányt,akit szeretsz,és viszont szeret,akkor nem fogsz aggódni amiatt,hogy mások mit gondolnak rólad.

Bocsi,hogy választ nem adtam...de tudd,hogy nem vagy egyedül!:)

2011. jún. 24. 01:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába buz.ikérdés,mivel te legalább nem vagy bu.zi,ezért segítek:sehogy.Mármint ne bizonygass semmit,azzal pont fordított hatást érsz el.Maximum tegyél megjegyzést hogy ez-az milyen bombanő,de ennyi.Ha engem hinnének búzának,lesz.arnám.A lényeg hogy én tudom hogy csak a sunát imádom,és ennyi.Történet vége.Tudom hogy zavar,de nezavarjon.Ugyanakkor poénkodhatsz velük,játssz rá.Pl. ha viccelnek hogy jópasi mi?mond hogy:"ja,de te mégjobb vagy" "simán,szerintem most hívom az "asszonyt és dobom is" meg hasonlók.Vedd lazára.Ha ráizgulsz,annál jobban nyomatják.Sza.rd le.
2011. jún. 24. 14:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!