Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18-vok a sexben elsőre 5-perc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-vok a sexben elsőre 5-perc alatt elmegyek de továbbra is ál a műszer tovváb is tom folytatni de utána már nem tok elélvezni mi az oka?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 23:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Alapjába véve semmi baj csak zavaró,hogy 5-perc alatt elmegyek a műszer nem kokad le csak elélvezek utána meg már nem tudok elélvezni órák allat sem!!Kérlek adjatok valami tanácsott!!
2009. márc. 25. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mert egy időre kiürítetted a tárat:) a barátomnál ugyanez van. mi ki is használjuk, h addig áll fel neki, amíg ingerlem és csak nagyon sokára (vagy néha nem is) megy el, mert engem csak így tud kielégíteni (nekem ugyanis kell vagy 15-20 perc mire elmegyek)
2009. márc. 25. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez amugy nem túl egészséges ám (sem a kérdezőé sem az első válaszolóé). Kérdező Te tanuld meg visszatartani legalább 30 percig. Nem vészes megtanulni, maszturbálás közben, vagy sex alatt, mikor elmennél kicsit abbahagyod, egy idő után hozzászoksz és jobb lesz.

Az első válaszolónak is ezt üzenem, hogy nem oylan nagyon kellemes élvezés után tovább sexelni mégha fel is áll, akkor jó ha egy fiu bevárja a csajt és vagy együtt, vagy röviddel a csaj után élvez, persze a lány élvezhet többször is.

22/f

2009. márc. 25. 05:48
 4/4 anonim ***** válasza:
:D nem kell nekem a többször élvezés... örülök ha néhanapján egy összejön :( egyébként meg lehet h nem egészséges, ezen még nem gondolkoztam, de nem is én erőltettem eddig, hanem a párom, azt mondta így tisztességes. az első voltam
2009. márc. 25. 09:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!