Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izgalmi állapotban milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmi állapotban milyen színű és állagú kellene, hogy legyen a váladék? ( nők )

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fehér... és mennyiségileg is elég sok! Szerintetek ez probléma lehet vagy más is így van ezzel?

Tavaly voltam utoljára nőgyógyásznál, akkor azt mondta minden rendben. Aggódom!

2011. jún. 23. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egész fehér? Vagy ilyen túrós?.

Elvileg normális, hogy ilyen "túródarabok" jönnek...

2011. jún. 23. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha viszket, ég, szúr és a folyás is túrós állagú, szagos - eltérő a normálistól - akkor valszeg gond van...

Amúgy nekem is van, hogy időszakonként kicsit sűrűbb. Régen jobban tudtam nyomon követni, amíg nem szedtem fogamzásgátlót, akkor peteéréskor megváltozott kissé az állaga, aztán visszaállt.

20L

2011. jún. 23. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Általában az első aktusnál fehér (de nem tiszta fehér), a másodiknál már átlátszóbb vagy teljesen átlátszó.
2011. jún. 23. 16:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem viszket, nem szúr...
2011. jún. 23. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel, nincs gond, de ha ennyire aggódsz, látogasd meg a dokit, már csak megnyugtatásképp is
2011. jún. 23. 17:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!