Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha vonz h más sráccal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vonz h más sráccal és srácét verjem az gáz?

Figyelt kérdés
Elmondjam a barátnőmnek? Hol találni vajon hasonló srácot?
2011. jún. 23. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na ezért kellene betiltani a b_ziparádét, amióta megvolt, megnövekedett az oldalon is a kezdő homárok száma.
2011. jún. 23. 16:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem nőtt meg, csak mivel nyáriszünet van mindenki ráér.
2011. jún. 23. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem gáz, de én meleg vagyok, szóval nálam ez alap, gondolom inkább a heterók véleménye érdekel. A barátnődnek semmi esetre se mondd el, én máig nem tudom kiheverni hogy a volt barátom a lányok felé is kacsintgat már, és játssza előttem a nagy heterót, miközben hónapokkal ezelőtt még a seggemet túrta. Szóval ne mondd el neki, de tényleg ne! Amúgy már lehet írt is egy pár hasonló srác neked privit, de amúgy társkeresőn regisztrálsz, ott sokan vannak magukat "kezdőnek" mondó biszexek.
2011. jún. 23. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Haverokkal néha mi is szoktunk recskázni, de semmi több. Haverok közt előkerül a szex téma (női irányba) és tabu annyira nagyon nincs is. Ez nem baj, na de az, hogy mész az utcán és meglátsz egy pasit és kivernéd neki.. Az már ciki. Hány éves vagy? Azt hallottam, hogy a fiatalok (13-14) Gondolnak ilyenekre sokat és annyi idősen nem gond, és utána heterok lesznek. 16/F
2011. jún. 23. 23:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem írt senki, de köszönöm a tanácsot. A vágy akkor is bennem van...
2011. jún. 24. 00:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!