Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Timii. kérdése:
Milyen fazonúra borotváljam le? . Ami tetszik a pasiknak.18/L
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 16:17
13/22 anonim válasza:
egy kereszt legyen rajta(szőrből)
16/22 anonim válasza:
Egy fél órája talaltam egy valoban tök jó klrdlt most meg ezektöl a gyökér kérdesektöl ugy hátracsuszott, hogy alig találom még keresövel is.
Tök mindegy! Hagyd ahogy van vagy borotváld le rendesen. Amig 18 éves vagy addig nagyon szivesen megcsinál bármely fiu vagy férfi és tetszeni is fog ugy ahogy van. Csak a lényeg, hogy arra használd amire való.
17/22 anonim válasza:
A csupasz a legjobb, de ha kicsi háromszögre van vágva az is szexi. Csak ne legyen olyan mint egy perzsamacska.
18/22 A kérdező kommentje:
Csak egy pasinak akarok tetszeni, a barátomnak, de ő azt mondta, csináljak neki meglepit, szóval rám bízta milyen legyen. Csak nem tudtam mi jönne be neki :)
2011. jún. 23. 17:36
19/22 anonim válasza:
perzsamacska:'DDDDD
najó gyerekek ..feljövök gyakorira..és..ez jobb mint valami humormagazin :'DDDDD
20/22 anonim válasza:
Engem nagyon feltud izgatni ha egy lánynak van egy cuki kis csík középen :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!